Вдівець Легкоступової закрився в її квартирі та не пускає туди дітей співачки: битва за спадщину не закінчена

Після смерті Валентини Легкоступової пройшло вже більше півроку, однак пристрасті навколо суперечок між її дітьми та вдівцем Юрієм Фірсовим не вщухають.

14 серпня 2020 року в результаті важкої черепно-мозкової травми зупинилося серце виконавиці хіта “Ягода-малина”. За місяць до цього артистка стала дружиною яхтсмена Юрія Фірсова, з яким бурхливо святкувала весілля.

Як вважає слідство, Валентина втратила рівновагу і впала у ванній кімнаті у себе вдома, сильно вдарившись головою. Однак діти покійної зірки впевнені, що у всьому винен її новоспечений чоловік. Анетта Бриль, дочка Легкоступової, прямо сказала про це в студії шоу “Пусть говорят”:

“Він навмисно споював маму в надії, що отримає її спадок”.

Валентина Легкоступова з донькою
Валентина Легкоступова з донькою

Зовсім недавно Юрій заселився в квартиру Валентини. Він дійсно має право на житло, однак лише на четверту його частину. Проте, на даний момент Фірсов є єдиним господарем тієї самої двушки. Справа в тому, що чоловік змінив замки і не дав дітям співачки нові ключі. Нібито ніяких інших способів потрапити всередину не було.

Юрій Фірсов
Юрій Фірсов

За його словами, ще після виписки з наркологічної клініки, куди його поклали в серпні разом з Легкоступовою, Анетта забрала у нього ключі, незважаючи на те що всі його особисті речі знаходилися в квартирі. Бриль же зазначила, що за весь цей час Юрій жодного разу до неї не звернувся, щоб зробити все “цивілізовано”.

Валентина Легкоступова
Валентина Легкоступова

Крім дочки, у Валентини також залишився син Матвій. Хлопець живе в заміському будинку покійної матері. Що стосується перевірки обставин смерті Легкоступової, то на даний момент вона все ще триває.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.