Хвора Маша Полякова приголомшила мережу своїми танцями під крапельницею в лікарні: “Добре, коли мати зірка”

Старша дочка Олі Полякової продовжує дивувати публіку своїми витівками. На цей раз Маша станцювала під крапельницею в лікарні, куди її екстрено госпіталізували.

10 березня юну героїню нашої сьогоднішньої статті забрала швидка і доставила в приватну клініку з приступом апендициту. Цілу добу їжа була під забороною для Марії, тому їй поставили крапельницю, з якою вона влаштувала танці прямо посеред лікарняної палати. Судячи з усього, дочка української співачки відчуває себе краще.

Так, у себе в Інстаграмі Маша Полякова опублікувала ролик з тими самими танцями і таким підписом:

“Мої розваги в лікарні”.

Думка коментаторів розділилася. Одні вважають дівчину занадто необережною, інші бажають їй якнайшвидшого одужання. Без докорів в розкішному житті теж не обійшлося:

  • “Видужуй, Маруся”;
  • “Я з апендицитом так не танцювала, я взагалі розігнутися не могла”;
  • “Більше не бажаю потрапляти в такі місця”;
  • “Коли капають, потрібно лежати!”;
  • “Шкода, лікарня розуму не додасть”;
  • “Добре, коли мати зірка і лікування з розвагою проходить. А що робити простим людям? Вмирають від перитоніту. Так що мати свою на руках носіть”.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

До речі, раніше Маша відзначала, що їй дісталася простора двомісна палата з шикарними умовами, причому вона лежить там одна.

Палата Маши Поляковой
Палата Маші Полякової

Не можна не відзначити, що навіть у свої 16 років дочка Олі Полякової заробляє на рекламі в соціальних мережах чималі гроші, тому особисті “хотілки” Марія в змозі оплачувати самостійно. Також у співачки є молодша дочка Аліса, яка в цьому році відзначить перший ювілей — їй виповниться 10.

Оля Полякова з дочками Алісою і Машею
Оля Полякова з дочками Алісою і Машею

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.