Як виглядає перша дружина Сергія Притули, і чому вони розлучилися? Подейкують, що ведучий її бив

Першою дружиною шоумена Сергія Притули була Юлія Андрейчук. У 2008 році у них народився син Дмитро. Але чомусь їх сімейне життя тривала досить довго.

Розлучення. версія Притули

Сергій Притула з сином
Сергій Притула з сином

За версією Сергія розлучення став логічним завершенням їх частих сімейних скандалів і суперечок. До того ж у нього з’явилася нова кохана і шлюб зберегти не вдалося.

Розлучення. версія Андрейчук

Сергій Притула
Сергій Притула

У Юлії інша думка з цього приводу. У своїй бесіді з журналістами Андрейчук розповіла про те, що всі роки спільного життя вона жила в страху.

Через півроку після весілля, бажання стати мільйонером у Сергія стало нав’язливою ідеєю. Його економія доходила до абсурду. Притула вважав марною тратою грошей покупку натуральної кави, і купував дешевший розчинний.

Беручи будинку родичів, пригощав їх українським вином, налитим а пляшки з-під дорогого італійського вина.

Перший раз Притула вдарив дружину за те, що вона позбулася підробітку і пояснив їй, що потрібно триматися за будь-яку роботу.

Юля жила в страху перед новим приступом агресії чоловіка, постійно слухала його закиди, брехня і скарги на брак грошей.

“Думаю, він відчував себе нереалізованим або неповноцінним, ось і зганяв на мені злість”,

– зізналася вона.

Якщо Юля викривала чоловіка у брехні, то отримувала як мінімум запотиличник, але траплялося і таке, що три дні соромно було вийти на вулицю.

Сергій Притула з сином
Сергій Притула з сином

За порадою подруги вона все терпіла заради сина. Терпіла до тих пір, поки Притула не знайшов собі на роботі успішну і багату коханку.

Навіть після розлучення, прийшовши на день народження Діми без подарунка, Притула побив Юлю на кухні за те, що вона необережно сказала синові, що його тато скнара.

Двічі Юля зверталася з відповідною заявою в поліцію. Щоб не зіпсувати репутацію Притули, який балотувався в той час в мери Києва, його спонсори ситуацію зам’яли, заплативши Юлі 5 тис. Доларів за мовчання.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.