Як виглядає колишня дружина Олександра Еллерта, яка народила йому дочку, і чим він жив до Холостячки

Переможець першого сезону "Холостячки" Олександр Еллерт зараз щасливо живе з його головною героїнею Ксенією Мішиною, а ще до їх зустрічі у нього була дружина і дочка.

Герой нашої сьогоднішньої статті родом з Донбасу, але вже досить давно живе в Києві — він відомий комік, ведучий заходів і автор жартів студії “Квартал 95”. До своїх 34 років на рахунку Олександра цілих два шлюби.

Зі своєю першою дружиною він познайомився ще в студентські роки, тоді ж вони і одружилися. Ось що Еллерт розповідав про це в одному зі своїх інтерв’ю:

“Зустрілися на якомусь університетському заході. Напевно, це було кохання з першого погляду. Почав приходити до неї в гості і все якось закрутилося”.

Донька Олександра Еллерт Еля зі своєю мамою і його першою дружиною
Донька Олександра Еллерта Еля зі своєю мамою і його першою дружиною

Незабаром після весілля у пари народилася дочка Еля, чому Олександр був дуже щасливий. Однак відносини з її мамою йому не вдалося зберегти:

“Ми були разом десь два роки. Мені хотілося розвиватися творчо. Я їздив на виступи, але з її боку прийшло нерозуміння, чому мені потрібно туди їхати. Можливо, я просто не міг правильно пояснити, що мені це важливо. На цьому грунті ми почали віддалятися”, — наводить слова Еллерта Караван історій.

Олександр Еллерт з донькою Елів
Олександр Еллерт з донькою Елею

Вдруге герой статті одружився на подрузі, причому з її ініціативи — саме вона зробила йому пропозицію. Втім, дуже скоро виявилося, що дружити у них виходило краще.

Олександр Еллерт з другою дружиною
Олександр Еллерт з другою дружиною

Що стосується батьківства, то комік зізнається, що він недосконалий тато, але зараз намагається виправити помилки минулого. Еля на нього не ображається і з задоволенням проводить час з ним та його новою обраницею — актрисою Ксенією Мішиною.

Дівчинка зраділа перемозі батька в “Холостячці” і зі своєю потенційною мачухою подружилася швидко, як і з її сином Платоном, так що в родині Еллерта на даний момент панує повна ідилія.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина з дітьми
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина з дітьми

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.