Леся Никитюк порівняла себе з Хюррем Султан і розповіла про діагноз лікарів з турецької клініки

Леся розмістила фотографія на своїй сторінці в Інстаграм і повідомила про своє самопочуття після обстеження.

Леся Никитюк, яка є успішною української телеведучої недавно поїхала в Стамбул, Туреччина для повного обстеження свого здоров’я. З собою вона взяла своїх рідних.
Леся розмістила фотографія на своїй сторінці в Інстаграм і повідомила про своє самопочуття після обстеження.

Як почуває себе телеведуча

Леся Никитюк повідала, що вже два роки планово обстежується в лікарні Стамбула. Після здачі всіх аналізів і проходження діагностики в сучасній клініці, лікарі зробили висновок, що у неї зі здоров’ям все гаразд.

Леся зізналася, що самопочуття у неї відмінне і вона з сім’єю з насолодою відпочиває в Туреччині. Світи сонце, у неї гарний настрій і вона хоче максимально відпочити за цей короткий час.

Телеведуча повідомляла, що вона пройшла перевірку за системою check up.
Це тестування організму, при якому перевіряється практично всі органи і його потрібно робити раз на рік. Це необхідно, щоб виявити будь-яке захворювання на ранній стадії. Його потім буде легше і швидше лікувати.

образ телеведучої

Також Леся розмістила свої фотографії, де вона ходить по Стамбулу.

На ній була рожева кофточка і чорні латексні штани. Стильна бежева куртка з принтом доповнювала її наряд.
Масивні сережки-кільця і велика чорна сумка, також доповнили її аутфіт. Прекрасна посмішка доводить, що Леся в чудовому настрої. Розпущене біляве волосся дуже йдуть образу Лесі. Непомітний, але приємний і гарний макіяж завершує її образ. Рожева помада на губах і чорні стрілки, якими вона підкреслила свої очі – зробили Лесю ще більш привабливою.

Її шанувальники подивившись фотографії залишили свої пости в соціальній мережі. У них вони повідомляли, що їм подобається як вона одягнена і, що Леся схожа на актрису з “Величного століття”. Деякі порівняли Лесю з прекрасним квіткою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.