Всі друзі Олега Винника: з ким дружить “король вовчиць” – Полякова, Горбунов, Поплавський, Гросу та інші

Олег Винник - досить відомий український виконавець, у якого не тільки величезна армія фанатів, а ще й досить велике коло спілкування.

Спілкується він в більшості своїй з такими ж зірками естради, як і він сам. На подив, список товаришів “короля вовчих ” досить немаленький – у нього є зв’язки, а точніше контакти і серед співаків і співачок, і в колі телеведучих, і навіть в політиці. Сьогодні ми розповімо вам про те, де, з ким і як спілкується Олег Винник, а ще – чи правда, що він купив друзів за гроші, і все намагаються триматися ближче до нього тільки завдяки фінансовому добробуту артиста.

Олег Винник і Юрій Горбунов

Юрій Горбунов в програмі "Слава +"
Юрій Горбунов в програмі Слава +

Олег Винник і Юрій Горбунов – не тільки близькі колеги, але ще і хороші друзі. Імовірно, звели їх зйомки “Скажені весілля “. Зараз вже вийшла третя частина цього фільму, де Олег став автором саундтреку і засвітився в самій картині, а Юрій знявся в ній, і виконав роль со-режисера.

До слова, Горбунов і Винник навіть заспівали разом.

Пісня «На щастя» стала офіційним саундтреком фільму «Божевільна весілля 3» – її виконавцями стали Юрій Горбунов, Потап, Олег Винник, Надія Мейхер, Позитив і циганський театр «Романс».

Цікаво, що після спільної роботи на знімальному майданчику, дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча стала частіше брати у короля вовчих інтерв’ю в рамках шоу “Світське життя “.

Сам Юрій не коментує жодних особистих взаємин із зірками, але в Інстаграм-акаунті досить часто ділитися фотографіями з спільних заходів. Наприклад, зблизив їх також проект “Голос країни “, де Олег є зірковим тренером, а Юра – провідним.

Кажуть, що саме він випадково проговорився пресі про те, що Таюне – не просто співачка з команди Олега.

Аліна Гросу та Олег Винник

Аліна Гросу
Аліна Гросу

“Маленька Бджілка ” Аліна Гросу теж з недавніх пір стала одним Олега Винника, і навіть назвала його “давно втраченим старшим братом “. Так вона прокоментувала фотографію, зроблену на одному з концертів Винника до Міжнародного жіночого дня.

Аліна і Олег раніше тісно не спілкувалися, але, подейкують, що після цієї зустрічі в Броварах, у них з’явилося багато спільних творчих планів. Звичайно, не обійшлося і без чуток про роман, але Винник-то одружений на Таюне, і розлучена Аліна Гросу це прекрасно знає.

Ще один друг Олега Винника – він же кум Юрія Горбунова – український репер Потап. З Потапом Олега Винника об’єднують спільні інтересу до піару і творчості. Вони годинами можуть говорити про нові фішках, цікавих кліпах і планах на майбутнє.

Один з таких плідних розмов і привів до того, що Потап з Олегом випустили спільну пісню, на яку навіть зняли кліп.

Олег Винник і … Оля Полякова

До слова, є в Україні артисти, яких називають негласно “народним тріо “. Це Потап, Олег Винник і … Оля Полякова!

На подив, з Полякової у Винника теж багато спільного. І об’єднує їх не тільки колір волосся, але ще і дружні відносини.

Трійця записала саундтрек до другої частини комедії «Скажені весілля» і навіть випустила кліп. За сюжетом, глядачі потрапляють в гості до кожного з артистів: до Потапу – на весілля, до Виннику – на Великдень, до Полякової – на Новий рік. Кожен захід веде головний тамада фільму – Назар Запухляк, тобто Юрій Горбунов.

Подейкують, Олег і Ольга стали близькими приятелями під час зйомок шоу “Маска ” на телеканалі “Україна “, де вони обидва були зоряними детективами.

Олег Винник та Олена Шоптенко

Олена Шоптенко
Олена Шоптенко

Винник та Олена Шоптенко – пара, якій приписували роман ще з часів участі в “Танцях з зірками “. Передумов для цього було більш, ніж достатньо – багато часу проводили разом, жартували про роман, неоднозначно один на одного дивилися, а під час виступу проявляли таку пристрасть, яка іншим партнерам навіть і не снилася.

Справжнім шоком стало те, що Олена поїхала з Вінником в гастрольних тур і виступила на концерті.

Однак пара швидко спростувала чутки – заявили, що вони просто зблизилися, і стали не більше, ніж творчими натхненниками, адже Олена одружена з Олексієм Івановим, а Олег, подейкують, одружений на своїй бек-вокалістці Таюне.

Дружба з Олегом Винником не завадила Олені Шоптенко приховати те, що вона була однією з учасниць проекту “Маска “, де виступала в величезному костюмі. Але навіть під ним Олег відчув професійні руху, і відгадав, хто ж переховувався.

Олег Винник і Ольга Фреймут

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

У дружніх відносинах Олег Винник також перебуває з ревізоршей Ольгою Фреймут, яка в 2020 році на проект “Танці з зірками ” була його прямим конкурентом. Тоді він покинув шоу через хворобу його і партнерки, але попросив своїх фанатів віддавати свої голоси парі Ольги Фреймут і Іллі Падзіна, мовляв, вважає, що саме ці танцюристи заслуговують перемогти і отримати довгоочікуваний кубок.

Пізніше, вже коли і Ольга покинула шоу через нестачу голосів, вони з Олегом повернулися, але вже на балкон, і були провідними одного з прямих ефірів. Публіку це вразило, адже дві таких сильних особистості з яскравими характерами складно знаходять спільну мову, а у Олі і Олега це вийшло просто блискуче. У коментарях навіть писали, що потрібно було їх спочатку ставити в пару, тоді б вони точно перемогли.

Сама Фреймут заявила, що вважає Олега Винника своїм близьким другом, і багато в чому надихається його творчістю, хоча до клану “Вовчиця ” себе не відносить.

Олег Винник і Михайло Поплавський

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський

Олег Винник і Михайло Поплавський – вони не тільки друзі, але й колеги по Аграрної партії України. Об’єднує їх не тільки одіозність, але і те, що обидва нерідко проводять різні конкурси в Інстаграм, а також є спів-організаторами престижного проекту “Українська пісня року “.

Зокрема, “Співаючий ректор ” Михайло Поплавський і співак Олег Винник днями оголосили про другий церемонії нагородження національної премії “Українська пісня року “.

Як бачимо, Олега Винника та його зіркових друзів об’єднують не тільки приятельські відносини, а й множинні творчі проекти, які націлені на різні галузі.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.