Настя Каменських випустила колекцію одягу і продає кофти за шалені гроші: шанувальники не оцінили

Після презентації нової пісні Настя Каменських почала продавати кофти за шалені гроші.

Настя Каменських – одна з найвідоміших і затребуваних співачок України. Крім того, що артистка регулярно випускає нові пісні, кліпи і їздить по містах з концертами, вона приймає участі в багатьох шоу в якості судді або журі. Каменських була в якості судді в таких шоу, як “Голос країни”, “Х-фактор” і розважальному шоу “Маска”.

Настя Каменських
Настя Каменських

Однак на цьому співачка вирішила не зупинятися і зайнялася власним невеликим бізнесом. З 2017 року Настя Каменських випускає власну лінію спортивного одягу. Ціни на спортивні костюми від Каменських вище середніх, але все ж доступнішим, ніж кофти-худі, які співачка почала продавати після недавнього виходу її нової пісні “Дівчата рулять”.

Після презентації нової пісні Каменських разом з близькою подругою і дружиною Позитиву Ганною Андрійчук-Завгородньою вирішила випустити лімітовану колекцію одягу. Одна кофта-худі від Насті Каменських по знижці варто 2080 грн, а повна її ціна складає 2600 грн. А ось вільна футболка вам обійдеться від 959 грн до 1339 грн.

Кофти-худі від Насті Каменських: ціни
Кофти-худі від Насті Каменських: ціни
Футболки від Насті Каменських: ціни
Футболки від Насті Каменських: ціни

Цікаво, що при такій не маленькою вартості на сайті інтернет-магазину навіть не вказується матеріал, з якого зшита одяг.

Варто відзначити, що далеко не всі шанувальники оцінили кофти від Насті Каменських. Багатьом не сподобалися колір і форма худі, також фоловерів були вражені вартістю одягу.

 "" "" ""

Коментарі людей з приводу колекції одягу Каменських
Коментарі людей з приводу колекції одягу Каменських

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.