Архівні фото Потапа – молодий і худий: як виглядав в молодості майбутній продюсер

Нещодавно Потап розмістив в соцмережах фотографію, на якій він молодий в 1994 році в Римі. На цьому фото йому 13 років.

Потап, який є зараз успішним і знаменитим українським продюсером і репером не завжди так виглядав як сьогодні.

Нещодавно Потап розмістив в соцмережах фотографію, на якій він молодий в 1994 році в Римі. На цьому фото йому 13 років. Одягнений він в модні джинси та найголовніше в улюбленій кепці. Як відомо, Потап весь час з’являється на публіці в кепці до теперішнього часу.

Цю фотографію подивилися шанувальники продюсера і констатували, що вони спершу не дізналися Потапа і думали, що це його син. Вони написали у своїх постах, що ніхто тоді напевно і не думав, який геніальний артист виросте з цього 13 річного хлопчика. Одні помітили, що любов у Потапа до кепок напевно з раннього віку.

 "П "
Потап в 13 років. Рим 1994 р.
 "П "
Потап

Новий і цікавий, а також незвичайний імідж Потапа.

 "П "
Потап

Можна порівняти як виглядав Потап і зараз і приходимо до висновку, що в молодості майбутній продюсер виглядав стрункіше.

Зараз це вже солідний чоловік, який вранці любить поспати. Однак коли Потап пов’язав свою долю з красунею і талановитої української співачкою, то його графік сну змінився. Як говорить сам Потап. Настя жайворонок і встає рано, але і лягати теж рано. Він же любить повалятися вранці в ліжку і лягати спати пізно.

Однак після того, як Настя почала дотримуватися дієти та інтенсивно займатися фізичними вправами, Потап, також звернув увагу на сою фігуру. Так, і тепер він за прикладом Насті лягати спати іноді навіть о 8 годині вечора. А встає рано вранці.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.