Щастя “розлучниці”: історія любові вагітної третьою дитиною Альбіни Джанабаєвої і Меладзе (Відео)

Джанабаєва і Валерій Меладзе напередодні здивували новиною - вони чекають своєї третьої дитини. Альбіна шокувала фотографіями з уже величезним животом, який приховували.

Тому ми вирішили згадати як же вони познайомилися, і розповісти про особливості їх історії кохання. А в ній, як і в будь-який реальному житті, було чимало цікавих поворотів.

Ми зробили про це відеосюжет на наш канал “Одна хвилина “. Обов’язково підписуйтесь, щоб не пропустити жодного ролика!

Щастя “розлучниці “: історія кохання Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе

Все починалося як службовий роман

Беручи на роботу нову бек-вокалістку, Валерій Меладзе строго її попередив: колектив у нього чоловічий, романи на роботі неприпустимі. Альбіна Джанабаєва з таким розкладом була згодна. Через кілька місяців табу порушили вони обидва.

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва
Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва

Валерій Меладзе жив “на два фронти “

Сім років Валерій Меладзе жив між двох сімей, намагаючись не допустити найстрашнішого – заподіяти біль дітям. Обидві жінки чекали рішення Меладзе з надією: одна – на збереження сім’ї, друга – на те, що вони все-таки будуть разом. Але коли Альбіна завагітніла, Меладзе прийняв остаточне рішення.

Альбіна Джанабаєва
Альбіна Джанабаєва

Зараз Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва виховують двох синів: 17-річного Костю і 6-річного Луку. Зі старшими сестрами хлопчики майже не спілкуються, хоча Валерій не перестає сподіватися, що одного разу вони все ж подружаться.

Напередодні в родині Меладзе-молодшого прогриміла ще одна хороша новина – Альбіна вагітна третьою дитиною.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.