У актора Марка Богатирьова – Максима Лаврова з “Кухні” – таємно народився син. Тетяна Арнтгольц народила

18 березня стало відомо, що у зірки культового серіалу "Кухня " 36-річного Марка Богатирьова і його 39-річної дружини Тетяни Арнтгольц народився син.

Уже відомо, що пара назвала хлопчика Данилом. Вагітність дружини ретельно приховували, як і своє весілля. Пара розписалася в листопаді 2020 го. Для Богатирьова це перша дитина, а Арнтгольц виховує 11-річну дочку від актора Івана Жидкова.

Про це прекрасне і дуже важливому звістці Марк сам оповістив в своєму Інстаграм-акаунті, опублікувавши фото з дитиною на руках

“У будинку щастя))! Син народився!

Богатирьов Данила Маркович !! В добру путь “, – написав актор серіалу ” Кухня “в описі до свого сімейного і такому теплому фото.

Де саме Тетяна народила другу дитину – поки невідомо. Всю вагітність вона приховувала, в світло не виходила і в проектах не знімалася. Шанувальники навіть не могли запідозрити, що сестра Артнгольц в положенні.

Тепер стало зрозуміло, що Тетяна навіть відмовилася вести шоу “Жди меня ” на останніх місяцях вагітності. Чим було викликане таке небажання розповідати про прийдешнє поповнення в родині – поки невідомо. Але є припущення, що були побоювання з приводу безпечного протікання вагітності, і зоряні батьки не хотіли, щоб сторонні про це знали.

Але коли небезпека повністю минула, вирішили все ж похвалитися своїм важливою подією – це їх перша спільна дитина.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.