Анастасія Стоцька перервала мовчання: жорстко відповіла всім пліткарям, які пишуть про неї

Руда бестія Анастасія Стоцька вважає за краще приховувати своє особисте життя, тому навколо неї ходять багато чуток і пліток.

Їх поширюють як засоби масової інформації, так і шанувальники, Хейтер, представники зірок-конкурентів. Раніше Анастасія не бралася їх коментувати, однак зараз неправдиві чутки переповнили мережі, і вона вирішила висловлюватися.

У своєму Інстаграм-акаунті вона написала наступне:

“Ніколи не вірте пліткам про жінку. Вони виходять або від чоловіка, який не зміг завоювати її, або від жінки, яка заздрить їй! “

Щоб проілюструвати ці глибокі слова, вона виклала чорно-біле фото, де Настя крупним планом задумливо опустила голову і закрила очі.

Цікаво, чтhttps: //www.instagram.com/p/CMmb99KAKZQ/? Igshid = 1wra87ddeyvtaо попередня публікація рудої красуні Анастасії Стоцької теж була пов’язана з чутками і плітками, які їй, судячи з усього, не доставляли задоволення.

“Виявилося, якщо не афішувати своє особисте життя, то цікаві люди самі вносять в неї до хрону креативу …

Цікаво, що цю публікацію прокоментував головний об’єкт пліток і чуток – Філіп Бедросович Кіркоров. Він коротко написав: “Так гартувалася Настя “.

Відзначимо, все плітки і чутки пов’язані з тим, що Анастасія Стоцька нібито раніше крутила роман з королем російської естради, а зараз виховує двох дітей від нього.

Сама зірка запевняє – вона одружена з іншим чоловіком, і це його діти.

Більше про жінок Філіпа Кіркорова ви можете дізнатися в сюжеті на нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

П’ять таємних жінок Філіпа Кіркорова – хто вони? З ними він був після Алли Пугачової

 

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.