Сніжана Бабкіна перервала мовчання після зізнання чоловіка в незліченних зрадах: “З усім цим пора прощатися”

Дружина українського співака Сергія Бабкіна висловила все, що думає про численні зради чоловіка, в яких він нещодавно зізнався на всю країну.

Довгий час ця зіркова сім’я вважалася однією з найміцніших у всьому вітчизняному шоу-бізнесі. Сергій і Сніжана разом вже 11 років і виховують трьох дітей — синів Артура і Єлисея, а також дочку Веселину. Варто відзначити, що Артур для Бабкіна пасинок, його Сніжана народила від колишнього обранця.

Подружжя регулярно виставляє в соцмережах ніжні спільні фото, відвідує світські заходи і не соромиться демонструвати почуття на публіку, однак виявилося, що в їхньому шлюбі далеко не все так гладко.

Діти Сніжани та Сергія Бабкіна
Діти Сніжани та Сергія Бабкіна

Так, в недавньому випуску програми ЖВЛ пара відверто розповіла про кризу у відносинах, причиною якої стала невірність Сергія. Підозри у Сніжани з’явилися після того, як вона почала помічати, що чоловік привозить з гастролей в половину менший гонорар, ніж раніше, але ж вона знала, скільки він заробляє з концертів.

Після розмови на цю тему Бабкін зізнався, що зраджував дружині більше ста разів, у відповідь на що вона зібрала свої речі і поїхала до мами. Кілька місяців музикант вимолював прощення коханої і йому це вдалося. Незважаючи на те що Сніжані було дуже непросто прийняти це рішення, зараз вона нітрохи не шкодує, що пробачила чоловіка.

Весілля Сергія та Сніжани Бабкіна
Весілля Сергія та Сніжани Бабкіних

Звичайно, після таких сенсаційних зізнань дуже багато користувачів мережі обговорюють пару. У себе в Інстаграмі Бабкіна опублікувала пост, в якому написала, що останнім часом чує про себе самі різні речі.

Одні називають її відьмою і вважають, що вона приворожила Сергія. Хтось думає, що їй пощастило, адже чоловік попався забезпечений і “готовенький”. Треті вважають музиканта підкаблучником. Четверті критикують Сніжану за те, що вона простила благовірному зраду і тим самим “розмазала себе як жінку, принизила, розтоптала”. Але є п’ята категорія людей, які перестають підглядати за іншими, перестають заздрити і давати будь-які оцінки виходячи з власних переконань і свого болю.

Дружина Сергія впевнена, що будь-яку образу, гнів і біль можна трансформувати в щось хороше:

“З усім цим пора прощатися! Світ вже змінився! Він не буде колишнім! Виживуть лише коханці — це ті, хто займаються любов’ю всередині себе”.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.