Сестер Сумських і сестер Ротару розсварило одне і те ж: причина головного конфлікту в сім’ях знаменитостей

У житті зірок далеко не завжди все так гладко, адже навіть у самих іменитих трапляються сімейні конфлікти, через які відносини між рідними людьми псуються назавжди.

Сестри Сумські, Ольга та Наталя, народилися в родині акторів В’ячеслава Гнатовича і Анни Іванівни, що і визначило майбутнє їх обох. У дитинстві дівчатка часто бували в театрі, де грали батьки, вони з юних років бачили все закулісся, тому після закінчення школи обидві вступили до інституту театрального мистецтва Карпенка-Карого і продовжили акторську династію Сумських.

Шанувальники завжди захоплювалися талантом і красою сестер, їх сестринською теплотою, проте вже досить тривалий час Наталія і Ольга не з’являлися на публіці разом. Виявилося, між Сумськими зараз досить натягнуті стосунки.

Сестри Сумські в молодості
Сестри Сумські в молодості

Так, в недавньому інтерв’ю Талі Калатай Ольга зізналася, що пов’язано це з політикою. Наталія дотримується різкої позиції щодо зйомок в російських серіалах, а картини, в яких знімалася її сестра, нерідко транслювалися по російському телебаченню.

Незважаючи на це, Сумська-молодша не втрачає надії, що колись все налагодиться:

“Так чи інакше, я завжди з великою повагою ставлюся до Наташі, як до найталановитішої, найпрекраснішої актриси в Україні, і її досвід… Для мене це завжди авторитет”.

сестри Сумські
Сестри Сумські Ольга і Наталя

У стосунки сімейства Ротару теж втрутилася політика. У Софії Михайлівни є три сестри — Зінаїда, Лідія та Ауріка. Найближче легенда української естради спілкується з Аурікою, а ось з Лідією свого часу у них виник конфлікт.

Сестри Ротару - Лідія, Софія і Ауріка
Сестри Ротару — Лідія, Софія і Ауріка

Після подій 2014 року Лідія дала інтерв’ю виданню “Бульвар Гордона“, в рамках якого розповіла, що вони допомагають українським військовим, чим можуть:

“Віддали свою машину “Ниву”, нам потім надіслали відео, що вона дійсно доставлена до пункту призначення. Ще я 120 банок свого варення відправила туди ж. Чоловік бензином допомагає хлопцям і артистам з Чернівецької філармонії, які туди їздять. Вона [Софія] допомагала грошима. Я не питала її про це, але думаю, що допомагала”.

Сестра Софії Ротару Лідія Хлябич
Сестра Софії Ротару Лідія Хлябич

З огляду на те, що Ротару завжди виступала не тільки в Україні, але і в Росії, після того самого інтерв’ю Софію Михайлівну засудили і звинуватили в лицемірстві багато артистів, включаючи ведучу “Пісні року” Ангеліну Вовк. Більш того, деякі навіть закликали росіян не ходити на концерти виконавиці хіта “Червона рута”.

Втім, пізніше Лідія спростувала свої слова і переклала вину на журналістку, яка з нею спілкувалася і нібито придумала все сама.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.