Ілля Олейников і Юрій Стоянов з серіалу “Городок” – де вони зараз і що з ними сталося?

Гумористична програма "Городок", створена Іллею Олейниковим і Юрієм Стояновим, готувалася відзначити своє 20-річчя.

У чому причина її закриття і що стало з її головними героями – про це наша стаття.

Остання роль з температурою 40

Серіал Городок
Серіал Городок

“Городок” був любимо публікою і користувався всенародною славою. Але в той час мало хто знав, що Олейников, продовжуючи зніматися в програмі, вів боротьбу з онкологічним захворюванням. Після хіміотерапії виникло ускладнення привело до пневмонії та актора прямо зі знімального майданчика з високою температурою доставили в лікарню. Олейников пішов з життя на піку кар’єри в листопаді 2012 року.

Колеги і друзі

Олейников і Стоянов пройшли величезний творчий шлях, зіграли в “Городку” близько 6 тис. Ролей. Вони були такими різними і такими схожими – народилися в один день, але тільки з різницею в десять років.

Стоянов важко переживав втрату друга і партнера. Він згадував про Олейникова:

“Щасливим мене зробив мій партнер, який навчив мене вірити в себе, навчив мене заробляти гроші і вважати себе професіоналом, здатним забезпечити сім’ю”.

Після смерті Іллі Стоянов пішов з програми, колектив теж вирішив припинити зйомки без Олейникова.

Стоянов зараз

Серіал Городок
Серіал Городок

Пізніше, Юрій Стоянов зайнявся розробкою власної гумористичної передачі “100янов-шоу” .Через складності з фінансуванням шоу регулярно стало виходити лише в 2020 році.

Під час карантину актор разом зі своєю дружиною, яка виконує роботу оператора, став знімати маленькі історії в стилі “Городка” і викладати їх на своєму YouTube-каналі, отримуючи від цього певне задоволення.

Особисте життя Юрія Стоянова

Актор був тричі одружений. Сини Микола і Олексій, народжені в першому шлюбі, перестали спілкуватися з батьком і взяли пізніше прізвище вітчима. Вони не змогли пробачити батькові любовне захоплення, яке стало причиною розлучення. Другий шлюб протривав 8 років. Зараз Юрій в шлюбі з актрисою Оленою Стоянової, яка в 2003 році народила 46-річному чоловікові дочку Катерину.

Останнім часом Олена намагається бути поруч з чоловіком на зйомках –

“Я йому і директор, і особистий помічник, і дружина, і гаманець. Йому спокійніше, коли поруч близька людина. А для мене це головне “.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".