Лідія Таран зі шваброю руках поскаржилася на “свинство” колег по ТСН: “Я за ними мушу прибирати”

Відома українська телеведуча Лідія Таран вміє не тільки новини розповідати. Журналістка довела, що не боїться навіть брудної роботи.

Вже більше десяти років Лідія Таран працює на каналі “1+ 1”. За цей час вона спробувала себе не тільки в новинній програмі, але і в якості ведучої шоу “Я люблю Україну”, а також “Сніданок з 1+1”.

Робота подарувала героїні нашої сьогоднішньої статті багато хороших друзів і навіть більше. Наприклад, саме на телебаченні вона познайомилася з батьком своєї єдиної доньки Василини Андрієм Доманським. Кілька років пара прожила в цивільному шлюбі, проте до весілля справа так і не дійшла. Зараз їх не пов’язує нічого, крім спільної дитини.

Лідія Таран і Василина
Лідія Таран і Василина Доманська

Також Лідія поріднилася з Марічкою Падалко — Таран хрестила її старшу дитину, а Падалко з чоловіком стали хрещеними батьками Василини. Незважаючи на це, теледіва абсолютно не боїться “присоромити” колег, коли є за що.

Лідія Таран і Марічка Падалко
Лідія Таран і Марічка Падалко

Так, в Інстаграмі Лідії Таран з’явилася пара нових кадрів, на яких вона зі шваброю в руці, в костюмі і на підборах миє підлогу в студії ТСН:

“Буває, колеги порозкидають свої старі новини по студії, то я за ними мушу прибирати. Бо мої новини люблять, щоб їх заносили в чисту студію”, — з гумором підписала публікацію зірка плюсів.

Звичайно, підписники тут же кинулися коментувати знімки:

  • “Журналіст — це завжди універсал”;
  • “Красу нічим не зіпсуєш”;
  • “Хто погано себе вів, прибирають в студії”;
  • “Господиня хороших новин”;
  • “Н соромно прибирати, соромно не поважати чужу працю”, — пишуть користувачі мережі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.