Світлана Лобода судиться з хірургом, який “робив їй пластику носа”: подробиці скандалу

Співачка Світлана Лобода в своєму Інстаграм-акаунті заявила, що якийсь хірург з Узбекистану намагається прославитися на її імені. І вона цього так не залишить.

Багато шанувальників артистки, в свою чергу, не повірили, що на відео може бути саме вона. Фанати апелювали до того, що у дівчини з відео хірурга абсолютно інші пропорції особи. Через кілька годин на зв’язок з публікою вийшла і сама Лобода. Так, вона заявила – завдану їй шкоду вона буде вимірювати в грошах.

“Друзі, я перебуваю в Москві, ходжу по ефірах, презентую свою пісню ” Рідний “. А в цей час в Узбекистані один лікар робить операцію якийсь дівчинці, підписує її моїм прізвищем, показує, що він оперує їй ніс. каже, що це Лобода. що вам сказати, молода людина? Мої юристи вже зв’язуються з вами, готуйте велику суму грошей “,

– гнівно, але, одночасно, спокійно висловилася Світлана на адресу недобросовісного лікаря.

Очевидно, маловідомий доктор просто вирішив пропіаритися на гучному імені Світлани Лободи, так як дівчина, яка лежить у нього на кушетці на ринопластику, реально дуже схожа на відому співачку – у неї схожа форма носа і такі ж об’ємні губки.

Світлана Лобода заявила, що подасть до суду на хірурга, який прославився на її імені
Світлана Лобода заявила, що подасть до суду на хірурга, який прославився на її імені
Світлана Лобода заявила, що подасть до суду на хірурга, який прославився на її імені
Світлана Лобода заявила, що подасть до суду на хірурга, який прославився на її імені

Сам доктор ніяк не відреагував на подібні звинувачення співачки. Лише видалив відео у себе з соціальної мережі і для чогось поділився відеозаписом Світлани.

Тепер фанати чекають, чим же закінчиться це з’ясування обставин.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.