Два покійних брата, п’ять законних шлюбів і божественні близнюки: Віражі долі Алли Пугачової

Завдяки своїй творчій діяльності, Пугачова домоглася не тільки всесоюзного, а потім і всеросійського визнання. Про неї дізнався і її полюбив весь світ.

На її долю випало чимало випробувань, але вона їх витримала. Детальніше дивіться в нашому відео.

Два покійних брата, п’ять законних шлюбів і божественні близнюки: Віражі долі Алли Пугачової

Алла Пугачова народилася в місті Москві 15 квітня 1949 року. Її батьки, Зінаїда Архипівна Одегова і герой Борис Михайлович Пугачов, були фронтовиками. Після війни мама Алли влаштувалася в заводській відділ кадрів, а батько почав кар’єру на взуттєвій фабриці і швидко доріс до посади директора зі збуту.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Алла Пугачова стала другою дитиною в сім’ї Зінаїди і Бориса. Батьки майбутньої зірки познайомилися в 1946 році і через кілька місяців одружилися. У 1947 у них народився первісток Геннадій, але дитина була болючим і помер через кілька місяців після народження. 15 квітня 1949 року в них народилася друга дитина – дочка, яку назвали на честь актриси МХАТу Алли Тарасової. 7 квітня 1950 року народився третій дитина – син Євген, який помер в 2011 році.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Зінаїда Одегова на чотири роки пережила чоловіка. Вона померла в 1986 році, коли її дочка Аллочка вже була зіркою вищого рівня.

До слова, критики і біографи відзначають, що саме Зінаїда Архипівна зіграла важливу роль в тому, що її спадкоємиця стала такою відомою і професійною співачкою.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Так, у віці п’яти років батьки віддали Аллу Борисівну в музичну школу, а після кілька років саме мати майбутньої співачки змушувала її займатися на піаніно не менше 3 годин в день.

Не менш цікавою і захоплюючою сторінкою в житті Примадонни залишається її особисте життя. Зараз 73-річна народна улюблениця заміжня вже в п’ятий раз. Офіційно, у неї є троє дітей, але подейкують, цей показник мінімум в два рази більше.

Перший чоловік Алли – Миколас Орбакас. З ним артистка, ще будучи зовсім юною і нікому невідомої, познайомилася на прослуховуванні.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Худорлявий литовець з витонченими манерами джентльмена привернув увагу зеленоокою і рудоволосої Алли. На той момент приваблива і талановита дівчина також не могла собі дозволити залишитися в тіні, і завоювала серце Орбакаса.

Ніколас Орбакас і Алла Пугачова
Ніколас Орбакас і Алла Пугачова

У 1969 році закохані зіграли весілля. Пугачова навіть змінила прізвище на “Орбакене “, але виступати продовжувала під своєю. У цьому шлюбі у музикантів народилася дочка Христина, яка сьогодні займає гідне місце на естраді.

Христина взяла прізвище батька, правда трохи видозмінила її – замість Христини Орбакас публіка полюбила Крістіну Орбакайте.

Алла Пугачова приблизно в цей час переживає свій перший кар’єрний зліт. Виходить її легендарна композиція Арлекіно. Тепер молоду і перспективну співачку хочуть бачити всюди, тому запрошують на гастролі. Вона захоплено подорожує, виступає, мало спілкується з чоловіком, і, як наслідок – розлучення. Не стала на заваді навіть маленька дочка Христина.

До того ж, Аллі сподобався інший чоловік. Подружжя розлучилося. Незважаючи на це, Миколас зберіг найтепліші спогади про життя з Пугачовою. Він донині підтримує контакт і зі своєю дочкою Христиною, і з онуками.

У 1971 році, після свого першого розлучення у Пугачової настав так званий безшлюбний період. Навколо неї як і раніше знаходилося багато авторитетних чоловіків, ось тільки йти під вінець дівчина не поспішала.

У 1976 році композитор Олександр Зацепін познайомив Аллу з режисером Олександром Стефановичем. На той момент Стефанович був режисером-документалістом, який до того ж пробував знімати перші музичні кліпи. Стефанович зміг вплинути на те, що б Пугачова отримала квартиру в Москві, і завзято взявся її облаштовувати. Однак шлюб так само тривав недовго, в 1980 році подружжя розлучилося.

Розійшлися вони на меркантильної ноті – Стефанович забрав у Алли половину майна.

У 1978 році Алла познайомилася з концертним директором Євгеном Болдиним. Він очолив її театр пісні, і спочатку їх відносини були чисто діловими і творчими.

Однак після того, як Алла розірвав свій другий шлюб, вона помітно зблизилася з Болдиним, і вони навіть якийсь час жили в цивільному шлюбі.

Через п’ять років знайомства подружжя узаконили свої стосунки. Болдін дав співачці багато, спільно вони створили ряд дивовижних концертних програм, з якими Пугачова об’їздила весь радянський Союз: «Монологи», «У нас в гостях маестро», «Прийшла і говорю».

Всього в шлюбі пара прожила вісім років, а в цілому їх стосунки тривали 12 років. Дітей не було.

Безумовно, найяскравішим і сумбурним захопленням Примадонни був її четвертий чоловік Філіп Бедросович Кіркоров.

Молоді Філіп Кіркоров і Алла Пугачова
Молоді Філіп Кіркоров і Алла Пугачова

Подейкують, що Філіп був коханцем Алли ще коли та була одружена з Болдиним, але офіційного підтвердження ця версія так і не знайшла.

Історія кохання Алли Пугачової і Флііпа Кіркорова без перебільшення, була найкрасивішою за історію всіх її залицянь. Філіп то на всю країну зізнавався співачці в коханні, то присвячував їй пісні, то дарував величезні букети троянд за шалені гроші.

Співак домігся прихильності суперзірки і вони зіграли весілля. Вони одружилися в 1994 році в Санкт-Петербурзі під час гастролей. У цьому шлюбі закохані прожили 11 років. До слова, цікавий факт – виконавець Філіп Кіркоров ходив до болгарської ясновидиці Ванги за пророцтвами, і та запевнила його – ім’я дружини буде починатися на букву А, і вони щасливо проживуть у шлюбі деякий час.

Зараз Алла Пугачова і Максим Галкін виховують близнюків Гаррі і Лізу, яких їм народила сурогатна мати. Алла Борисівна не любить афішувати життя своїх спадкоємців, а ось шоумен регулярно ділиться у своєму мікроблозі в Instagram кумедними відеороликами з дітьми.

Крім своїх дітей, у Алли Борисівни ще є хрещеники і хрещениці, які теж називають Примадонну “мамою “.

Перша Хрещениця Примадонни – дівчинка на ім’я Аліна. Вона – племінниця Максима Галкіна. Галкін запропонував їй хрестити Аліну незадовго до власного весілля, і Алла без роздумів погодилася.

Зараз батьки Аліни Дмитро і Юлія Галкіна тісно спілкуються зі своїм братом Максимом і його дружиною Аллою.

Також хрещеницею Пугачової стала її власна внучка Клава – дочка Христини Орбакайте. До слова, у Христини ще є два старших сина – Микита Пресняков, який народився в шлюбі з Володимиром Пресняковим молодшим, і Дені Байсаров, який народився в шлюбі від чеченського бізнесмена Руслана Байсарова.

Хрещеним сином Пугачової став її ж племінник Артем Євгенович Пугачов. У 2011 році помер брат Пугачової Євген. Двоє синів, які у нього залишилися – це Влад і Артем. Алла дає їм увагу і материнську турботу, щоб хоч якось компенсувати відсутність батька.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.