Скільки коштує навчання сина Тіни Кароль у Лондоні: космічна сума

Єдиний син Тіни Кароль Веніамін з 8 років навчається у престижній школі Великобританії.

Тіна Кароль стала мамою в 2008 році. Саме в цьому році вона вийшла заміж за свого продюсера Євгенія Огіра і народила сина Веніаміна. Хлопчику було 5 років, коли його батько помер від онкологічного захворювання. Коли Вені було 8 років, Тіна вирішила відправити сина вчитися в Лондон. Співачка не раз розповідала, що це рішення далося їй непросто, але бажання дати синові хорошу освіту було занадто сильним.

Веніамін Огір - син Тіни Кароль
Веніамін Огір – син Тіни Кароль

Скільки коштує навчання єдиного сина Тіни Кароль

У Лондоні Веніамін вчиться в престижній школі Repton Preparatory School. Навчальний заклад знаходиться в будівлі елегантного маєтку 1761, в селищі Формарк, графство Дербішир.

Ш
Школа, в якій навчається син Тіни Кароль

Тут до кожного учня знаходять окремий підхід і допомагають розкрити їм приховані таланти. Крім навчальної програми, учні школи займаються живописом, танцюють, вчаться грати на музичних інструментах. Вартість одного навчального року в престижній школі коштує близько 1 мільйона гривень, повідомляє KYIV.LIVE. Ця сума включає в себе і проживання учнів в гуртожитку. Однак Тіна Кароль прийняла рішення, що її син буде жити не в гуртожитку, а українській родині.

Веніамін дуже добре вчиться в школі і є відмінником. Крім того, він займається музикою – грає на фортепіано і барабанах.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.