Як живе і скільки заробляє чоловік Наді Дорофєєвої? Публіці цікаво чи альфонс він

Володимир Дантес - український виконавець, який прославився завдяки участі в проекті "Фабрика зірок ".

Якийсь час Дантес разом зі своїм напарником Олійником були на піку популярності – утворили колектив “Дантес і Олійник “, і виступали з піснями. Серед найпопулярніших “Девочка Оля “, “Мені вже 20 ” та інші. Однак потім Дантес надовго зник з українських телеекранів. Понад шість років він нічого не випускав і вкрай рідко з’являвся на публіці.

Фанати переживали – що ж сталося з їхнім кумиром, і на що він зараз живе?

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес на Балі
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес на Балі

Передбачалося, що він жив весь цей час на гроші своєї дружини Наді Дорофєєвої, яка активно давала концерти не тільки в Україні, а й за її межами.

Колеги Дантеса і Наді багато жартували над тим, що Дантес – це Альфон, і привласнили йому звання “чоловік Наді Дорофєєвої “.

Володимир Дантес повернувся “в ефір “

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва
Володимир Дантес і Надя Дорофєєва

З 2019 року чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес є частим гостем українських шоу, по більшій мірі комедійних, а також випускає пісні, які пише Jerry Heil, а знімає і продюсує Mozgi Group.

Наприклад, днями Володимир Дантес з’явився на шоу “Ліпсінк Батл ” на каналі 1 + 1, де спародіював свою дружину Надю Дорофєєву.

Дантес в образі Дорофеєвої
Дантес в образі Дорофеєвої
Володимир Дантес в образі своєї знаменитої дружини Наді Дорофєєвої
Володимир Дантес в образі своєї знаменитої дружини Наді Дорофєєвої
Дантес в образі Дорофеєвої
Дантес в образі Дорофеєвої

В інтерв’ю Ютуб-каналі “Зе Інтерв’юер ” Дантес розповів, скільки заробляє

Так, він розповів, що проекти, в яких він бере участь, приносять йому гроші на те, щоб забезпечувати себе і дарувати дорогі подарунки своїй дружині.

“За перший сезон ” Їжа, я люблю тебе “я відразу купив Наді BMW X5 з пробігом. Вирішив, що моя жінка повинна їздити на гарній машині. Мова про 30 тисячах доларів “, – уточнив Володимир.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.