Співачка Камалія вчепилася руками в шию свого чоловіка Мохаммада Захура: ось така ідилія

Кажуть - чужа особисте життя - це дрімучий ліс. На перший погляд все може здаватися ідеальним, як в сім'ї у співачки Камалії. Але справжню сторону знає тільки вона сама.

Напередодні співачка Камалія виклала жартівливе фото, де вона нібито душить свого чоловіка. Природно, це виявилося не більше, ніж приколом. В описі до фото співачка розповіла трохи про відносини в своїй сім’ї.

“Сьогодні Всесвітній день щасливого чоловіка. Давайте збережемо двохвилинний мовчання і оцінимо деякі цитати з реального життя ” відомих “мужів “, – написала артистка і Міс Світу у своїй соціальній мережі Instagram.

Ось які цитати Камалія привела в приклад:

Після весілля чоловік і дружина стають двома сторонами однієї медалі, вони не можуть бачити один одного, але все ж залишаються разом. ел Гор

Обов’язково одружитеся. Якщо у тебе буде хороша дружина, ти будеш щасливий. Якщо погана, ви станете філософом. Сократ

Дружина надихає на великі справи і заважає їх досягти. Майк Тайсон

Є спосіб переказу коштів, який навіть швидше, ніж електронний переказ. Це називається шлюбом. Майкл Джордан

Хороша дружина завжди прощає чоловікові, коли вона помиляється. Барак Обама

Шлюб – красивий ліс, де Прекрасні олені вбивають хоробрих Львів. Бред Пітт

Шлюб – єдина битва в світі, де противники ділять ліжко. Ендрю Кутті

Нагадаємо, Камалія та Захур разом вже багато років. Це одна з найміцніших і красивих пар в українському шоу-бізнесі. Вони – батьки двох чарівних красунь – дочок Арабелли і Мірабелла.

Камалія – співачка, модель, Міс Світу. А ось Мохаммад Захур – пакистанський бізнесмен, шанована людина і громадський діяч.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.