Зірка “Інтернів” Світлана Пермякова змінилася до невпізнання: у свої 49 виглядає як бабуся (ВІДЕО)

Відома російська актриса Світлана Пермякова приголомшила шанувальників різкими змінами в зовнішності. Зірка сильно постаріла.

Публіка знає Світлану Пермякову як зірку КВН і як актрису комедійних картин. Вона знімалася в “Солдатах”, “Інтернах”, фільмі “Велика ржака”, “Дилдах” і практично завжди її амплуа — це комічні жінки, а ось ролі принцес та перших красунь їй не дістаються.

Світлана Пермякова в Інтерн
Світлана Пермякова в Інтернах

Втім, героїня статті з цього приводу не переживає, до того ж вона завжди була повною дівчиною, що і стало відмінною рисою артистки.

Звичайно, рукою Світлана на себе не махнула і намагалася худнути, причому цілком успішно. Однак в період пандемії через скасування гастролей і концертів, постійно сидячи вдома, знаменитість знову змінила розмір одягу з 52-го на 56-й. За її словами, цифра на вагах майже стала тризначною.

Світлана Пермякова до і після схуднення
Світлана Пермякова до і після схуднення

На цьому зміни в зовнішності Пермякової не закінчилися. Так, у себе в Інстаграмі актриса опублікувала ролик, на якому вона виглядає помітно постарілою — глибокі зморшки, обвислі повіки і щоки, мішки під очима. У свої 49 Світлана стала виглядати на 70, а в ролику вона з гумором розповідає про власний курс стрункості.

“Ну що, дівоньки, ось він, курс-то, у Свєтки-то у моєї вже почався. Худни разом зі Свєткою Пермяковою. Ось, стала на планку, поставила вона мене. Так ось я що хочу сказати, дівки почали писати, кажуть: “Ви це що, очманіли? Ми думали безкоштовно!”. Так ось, любі мої, ви подивіться, витратилася ж дівка. Там же професійні лікарі, там же не просто так! Ви в магазин-то підете, що витратите?”, — нарікає “баба Свєта”.

Це новий комедійний образ Пермякової для соціальних мереж. Насправді ж зірка не постаріла. Такого ефекту вона домоглася завдяки фільтру, який штучно зістарив обличчя, чим дуже насмішила своїх численних підписників. Почуття гумору Світлані вже точно не позичати.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!