Серьога більше року назад відібрав дітей у екс-дружини і досі приховує їх від рідної матері: всі подробиці

Ще в лютому минулого року колишня цивільна дружина репера Серьоги Поліна Ололо заявила, що артист відібрав у неї дітей. Ситуація не вирішилася до сих пір.

Поліна Ололо — українська танцівниця з корінням з Конго. З виконавцем хіта “Черный бумер” Сергієм Пархоменко вона почала зустрічатися у 2006-му.

За пару років спільного життя у них народилися двоє хлопчиків — Марк і Платон, проте навіть наявність спільних синів не втримала їх разом. Як розповідала екс-дружина Серьоги в одному зі своїх інтерв’ю, причиною цього стали зради і агресія з боку музиканта.

Поліна Ололо і Серьога
Поліна Ололо і Серьога

Через кілька років після розставання репер забрав дітей до себе в гості, однак назад він їх так і не привіз, заявивши, що хлопцям краще пожити у нього.

За весь час публічних розбірок Поліна жодного разу не бачила і не чула хлопчиків, при цьому вона не опускає руки і продовжує боротися за них через суд. Зовсім недавно жінка заявила, що з зими 2021-го Марк і Платон перебувають за кордоном, куди батько вивіз їх за підробленими документами, оскільки Ололо свого дозволу на це не давала.

Серьога з синами Платоном і Марком
Серьога з синами Платоном і Марком

8 квітня Марку виповнилося 12 років, з чим мама зворушливо привітала його в соціальних мережах і підкреслила, що все ще сподівається на краще:

“Синочок, вже другий рік поспіль я не за власною волею пропускаю твій День народження. В душі все ще жевріє надія, що все це тимчасово. Матуся вас скоро обійме, і ми будемо жити нарешті в спокої”.

Наступне судове засідання з питання опікунства над хлопчиками призначено на 19 квітня, на даний момент слухаються свідки з боку Поліни.

Поліна Ололо з дітьми
Поліна Ололо з дітьми

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.