Скільки коштують будинки українських зірок: Потап і Настя, Тіна Кароль, Горбунов і Осадча, Монатік

Талант артистів естради завжди трансформується в значні гонорари, тому вони цілком можуть дозволити собі вести розкішний спосіб життя.

Героям нашої сьогоднішньої добірки не звикати жити на широку ногу, адже всі вони влаштувалися в розкішних заміських особняках, які й не снилися простим людям.

Потап и Настя Каменських

Потап и Настя Каменських
Потап и Настя Каменських

Ця подружня пара живе в закритому котеджному містечку “Сонячна долина” в селищі Романків, що під Києвом. Він уже давно став популярним місцем для української еліти, що й не дивно — недалеко від столиці, навколо чисте повітря, поруч є озеро і сосновий ліс.

В ефірі програми “Викриття” на каналі Kyiv LIVE стверджують, що особняк Потапа і Насті стоїть на ділянці в 13,5 соток, а обійшовся він їм в суму близько мільйона доларів (майже 28 млн гривень). Подивитися, як зсередини виглядає їхній будинок, можна тут.

Будинок Потапа і Насті з висоти
Будинок Потапа і Насті з висоти

Юрій Горбунов та Катя Осадча

Катерина Осадча та Юрій Горбунов
Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Їх телевізійна сім’я розташувалася майже через паркан від Потапенко з Каменських. Ділянка Горбунова і Осадчої така ж за розміром, як і у кумів (Потап хрестив їх сина Івана), отже, за ціною він їм обійшовся приблизно в ту ж суму.

При цьому на землі Катерини і Юрія, крім хазяйського будинку, стоїть також немаленький гостьовий будиночок. Інтер’єр особняка телеведучих дивіться тут.

Будинок Юрія Горбунова і Каті Осадчої з висоти
Будинок Юрія Горбунова і Каті Осадчої з висоти

На даний момент найдешевший котедж від забудовника в “Сонячній долині” стартує від 455 тисяч доларів (12,67 млн гривень).

Будинки Потапа з Настею і Юрія Горбунова з Катею Осадчою стоять по сусідству
Будинки Потапа з Настею і Юрія Горбунова з Катею Осадчою стоять по сусідству

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

У поп-діви у володінні цілий маєток, який знаходиться в селі Зазим’я неподалік від Києва. Раніше селище з усіх боків було оточене густим лісом, тоді як останнім часом його все більше вирубують під забудову.

Як повідомляє Страна.ua, ділянка Тіни Кароль становить 20 з гаком соток, а площа самого котеджу — близько 350 квадратних метрів. Ось тут дивіться його ближче.

Ділянка Тіни Кароль
Ділянка Тіни Кароль

На сьогоднішній день котедж по сусідству зі співачкою можна придбати за ціною від трьохсот тисяч доларів і вище (8,3 млн гривень).

Монатік

Діма Монатік
Діма Монатік

Один з найпопулярніших і відповідно високооплачуваних артистів України Діма Монатік живе в селищі Крюковщина Київської області. Інтер’єр особняка представлений тут.

Будинок Діми Монатика (праворуч)
Будинок Діми Монатика (праворуч)

Такі ж будинки по площі, як у співака, в цьому не найпрестижнішому передмісті зараз виставлені на продаж по 75-100 тисяч доларів (2-2,8 млн гривень).

А якщо хочете дізнатися, де влаштувалися інші українські зірки, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.