Потап – фізрук, а Ігор Кондратюк – біофізик. На кого вчилися зірки? 10 доль, які склалися не так

Напевно ви не раз замислювалися над тим, ким були б ваші кумири-знаменитості, якби у них не вийшло прославитися в тій чи іншій області?

Напевно, знаменитості працювали б за своєю освітою. А ось граніт науки наші зірки гризли по дуже і дуже непередбачуваним спеціальностями.

Андрій Данилко

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Складно повірити, але “Вєрка Сердючка ” – випускник торгово-кулінарного училища. Можливо, десь в паралельному всесвіті він би склав конкуренцію красунчику Ектору Хіменес-Браво.

Кузьма Скрябін

Кузьма Скрябін
Кузьма Скрябін

Виконавець, якого, на жаль, уже немає з нами, міг би бути медиком, так як отримав диплом Львівського медінституту. Вища освіта в цьому напрямку було бажанням батьків.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Співачка закінчила Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту і ледь не стала економістом. Незважаючи на те, що на початку шляху у неї був не дуже сильний вокал, її помітили, в неї повірили і вона стала зіркою світового рівня.

Ігор Кондратюк

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

Ведучий популярного в 2000-х шоу “Караоке на Майдані ” свого часу закінчив фізичний факультет Київського національного університету.

Ольга Горбачова

Ольга Горбачова
Ольга Горбачова

Ольга – випускниця інституту іноземних мов. Складно повірити, але ця тендітна жінка вивчала грубий німецьку мову, щоб вчити йому дітей.

Тарас Тополя

Тарас Тополя з гурту Антитіла
Тарас Тополя з гурту Антитіла

Улюбленець жінок і зразковий сім’янин Тарас Тополя по молодості вступив на юридичний факультет. Природно, за бажанням батьків, і з переконання, що це – “серйозна професія “. Але творчість приваблювало Тараса більше.

Потап

Потап
Потап

Економіст і фізрук. Це якщо коротко. А так успішний продюсер і чоловік співачки NK має диплом Національного університету фізичного виховання і спорту України, а також ступінь магістра економічних наук.

Юлія Саніна

Юлія Саніна
Юлія Саніна

Рокерша і фронтвумен групи “Зе Хардкіс ” має диплом магістра фольклористики. Спочатку вона хотіла бути журналістом.

Олег Скрипка

Олег Скрипка
Олег Скрипка

Фронтмен групи “Воплі Відоплясова ” закінчив КПІ і пішов працювати в напрямку радіотехніки, але згодом дуже швидко зрозумів, що музика – єдине, чим йому дійсно хочеться займатися.

Володимир Остапчук

Володимир Остапчук
Володимир Остапчук

Мало хто знає, але популярний шоумен і телеведучий вчив дітей англійської мови. За освітою він – філолог.

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.