Оля Полякова з донькою Машею жорстко посміялися над Ольгою Фреймут і висміяли її за уроки етикету

Співачка Оля Полякова разом з дочкою Машею спародіювали Олю Фреймут.

Як відомо, телеведуча Ольга Фреймут позиціонує себе як знавець етикету, тому нерідко викладає корисні поради до себе в Інстаграм-блог.

Суперблондинка Оля Полякова вирішила спародіювати головного ревізора країни і зняла відео в манері Фреймут. Головну роль в ролику виконала 16-річна Маша Полякова, а виконавиця хіта “Шльопки” озвучувала відео.

Спочатку Оля з донькою в жартівливій формі показали, як правильно їсти зелений борщ, а в наступному відео – як правильно пити пиво.

Полякова з донькою спародіювали Олю Фреймут: скріншот Інстаграм-сторіз
Полякова з донькою спародіювали Олю Фреймут: скріншот Інстаграм-сторіз

Варто відзначити, що Оля Полякова через необдумані вирази часто потрапляє в скандальні історії. За останні пару місяців вона кілька разів була героїнею великих публічних скандалів. І в трьох ситуаціях вона образила своїх колег по сцені. Примітно, що за таку фривольну поведінку деякі артистки образилися на Олю Полякову, і їй навіть довелося вибачатися. Найбільше чули про скандал Полякової з Тіною Кароль.

Полякова розповіла про стосунки з Тіною Кароль після публічного скандалу
Полякова образила Тіну Кароль

В одному з ефірів шоу “Маска” на телеканалі “Україна” Оля Полякова назвала Тіну Кароль “відомою плакальницею на похороні”. Пізніше Полякова вибачилася перед Кароль, пояснивши, що мала на увазі не особисту трагедію артистки пов’язану з втратою чоловіка, а її сумний репертуар. Однак Тіна сприйняла цю образу як особисту, і стримано відповіла Олі Поляковій – сказала, що по своєму чоловікові вона буде плакати все життя.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.