Каменських піддалася спокусі на відпочинку без Потапа та впала на тротуар у всій красі: “В активному пошуку”

Українська співачка Настя Каменських не перестає радувати шанувальників новими фото з екзотичної Мексики, куди вона спонтанно полетіла без Потапа.

Героїня нашої сьогоднішньої статті вирушила практично на інший край світу, щоб влаштувати собі перезавантаження. З собою Настя взяла кращу подругу і маму, а ось свого чоловіка Олексія Потапенка вона залишила вдома. Більш того, співачка не попередила його про поїздку заздалегідь і лише поставила перед фактом, чим засмутила коханого.

Втім, в Мексиці Каменських не тільки відпочиває і насолоджується райськими пляжами. Там же почалися зйомки її власного реаліті-шоу “Девочки рулят”.

Настя Каменських у Мексиці
Настя Каменських у Мексиці

Не можна не відзначити і те, що артистка відноситься до числа тих знаменитостей, які регулярно діляться з аудиторією своїм життям, в тому числі і через публікації в соціальних мережах.

На цей раз в Інстаграмі Насті Каменських з’явився вельми неоднозначний кадр, де вона лежить на тротуарі з руками і ногами в різні боки, прикривши обличчя капелюхом.

“Кожному етапу в своєму житті потрібно бути вдячним! Нехай не легко, нехай штормить всередині! І здається все таким дивним і незрозумілим, але це твій шлях і він прекрасний по-своєму”, — підписала знімок співачка.

Коментатори не змогли промовчати і тут же почали ділитися емоціями від фотографії. Причому більшість з них не звернули увагу на висновки Насті і почали жартувати. Втім, нечасто побачиш поп-діву на асфальті в мікрошортах і шльопанцях:

  • “В активному пошуку?”;
  • “Зірка впала”;
  • “Усі чакри розкрила”;
  • “Зайняла паркувальне місце”;
  • “Пройшла любов, пройшов Потап”.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

До речі, з Потапом Настя в шлюбі вже 2 роки, хоча разом вони набагато довше. Детальніше про це дивіться нижче:

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.