Вєрка Сердючка в критичному стані: продюсер Юрій Нікітін розповів про проблеми зі здоров’ям

Андрій Данилко, незважаючи на проблеми зі здоров'ям, готує кілька великих проектів до 30-річного творчого ювілею Вєрки Сердючки в 2021 році.

За словами продюсера Юрія Нікітіна, з 2007 року з артистом працюють лікарі, у нього була затяжна депресія, але зараз він більш-менш в нормі.

Андрій Данилко та Інна Білоконь
Андрій Данилко та Інна Білоконь

Вперше про свою хворобу Вєрка Сердючка, тобто Андрій Данилко, заговорив про свою хворобу на інтерв’ю в 2019 року. Однак що це саме за хвороба, артист не уточнив. Тоді багато хто подумав, що таким чином він намагався лише привернути до себе увагу, так як вже досить багато часу не з’являвся в пресі.

Про творчі плани Юрій Нікітін розповів в програмі “Зоряний шлях “: всі подробиці

Юрій Нікітін в ЖВЛ
Юрій Нікітін в ЖВЛ

“Ми готуємо новий кліп, новий трек. За ним ряд дуже важливих серйозних проектів, про які я просто не можу говорити. Це рік 30-річчя Вєрки Сердючки, єдине, що можу сказати, що він буде наповнений дуже яскравими і знаковими проектами від Вєрки Сердючки “, – заінтригував Нікітін.

Хоча сам Андрій Данилко з приводу будь-яких прем’єр коментарів не давав. Він взагалі не дуже любить спілкуватися з журналістами.

Наприклад, не так давно Катерина Осадча для програми “Світське життя ” хотіла розпитати у Андрія Данилко про його особисте життя і творчих планах, проте той сказав, що він сьогодні і так вже багато розмовляв, для нього це стрес, і більше він розмовляти не хоче.

Історія Вєрки Сердючки: біографія Андрія Данилка, шлях до слави, хвороба, роман зі сценічним мамою

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.