Володимир Остапчук заявив, що не знає, де і з ким зараз його діти від екс-дружини: “Мені ніхто не відповідає”

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук після скандального розлучення з колишньою дружиною Оленою Войченко не має можливості спілкуватися з дітьми.

Володимир і Олена прожили в шлюбі 13 років. За ці роки у них народилися двоє спільних спадкоємців — син Еван і дочка Емілія. Незважаючи на те що їх сім’я з боку виглядала міцною і навіть зразковою, минулої весни вони розлучилися з гучним скандалом.

Войченко звинуватила Остапчука в постійних зрадах і відсутності фінансової допомоги з його боку. В результаті шоумена стали критикувати в мережі за те, що він кинув дружину з двома маленькими дітьми на руках і пішов до іншої, причому дуже скоро одружився на новій обраниці Христині Горняк.

Весілля Володимира Остапчука та Христини Гірник
Весілля Володимира Остапчука та Христини Горняк

Володимир вирішив внести ясність в ситуацію і пояснив в своїх Інстаграм-сторіз, як все йде насправді. За його словами, Олена проти того, щоб він брав участь у вихованні доньки і сина:

“На контакт не йде, трубку не бере тижнями. Я знаю, що діти поїхали до її батьків в Умань тиждень тому. Де вони зараз — мені ніхто не відповідає”, — пише телеведучий.

Володимир Остапчук з донькою Емілією і сином Еваном
Володимир Остапчук з донькою Емілією і сином Еваном

На даний момент він чекає рішення органів опіки, які повинні встановити обов’язковий до виконання графік — скільки днів, де, з ким і як будуть проводити час їх з Войченко діти. При цьому насильно забирати дітлахів у матері він не має наміру і навіть проти, оскільки це буде для них великою травмою, але абсолютно не згоден з діями Олени:

“Я розумію, що жінка ображена, так себе веде, але це вже сюр. Діти до чого? Тим більше, що 3 рази на тиждень бачитися в садку чи школі — це просто кошмар”, — підсумував Остапчук.

Скріншот з Інстаграма Володимира Остапчука
Скріншот з Інстаграма Володимира Остапчука
Скріншот з Інстаграма Володимира Остапчука
Скріншот з Інстаграма Володимира Остапчука

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.