ЗМІ: Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе стали щасливими батьками втретє

Альбіна Джанабаєва стала мамою втретє, а для її чоловіка Валерія Меладзе це вже 6-та дитина.

Радісну новину повідомив сам Валерій Меладзе під час зйомок 1/8 фіналу КВН, про це повідомляє видання “Стархит” . У пари народилася дівчинка. В який саме день Альбіна народила – не відомо. За словами Меладзе, це сталося днями. Ім’я дитини та інші подробиці поки тримаються в секреті.

Альбіна Джанабаєва поки не поспішає робити офіційних заяв в блозі. Шанувальники з нетерпінням чекають першого кадру малюка і нових подробиць.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

Нагадаємо, Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе довго приховували те, що чекають дитину. Радісну новину повідомила Альбіна, будучи вже на 9 місяці вагітності. Вона опублікувала нове фото у себе Інстаграмі, на якому позувала в облягаючій чорній сукні і вже не маленьким животом.

Вагітна Альбіна Джанабаєва
Вагітна Альбіна Джанабаєва

Відзначимо, що у Меладзе і Джанабаєва є двоє синів – старший Костянтин, якому нещодавно виповнилося 17, і молодший Лука, йому зараз 6. Довгий час Валерій приховував батьківство над старшим сином, адже він був народжений, коли Меладзе був ще одружений на першій дружині. Лише шість років тому, після офіційного розлучення з колишньою дружиною Іриною, він визнав Костю своїм сином.

До слова, для Валерія Меладзе новонароджений малюк стане шостою дитиною, з колишньою дружиною Іриною він виростив і виховав трьох доньок – Інгу, Софію і Аріну.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.