(Відео) Ліза Галкіна талановито заспівала “Миллион алых роз” на французькому під акомпанемент Алли Пугачової

У 72-й день народження Алли Пугачової її молодша дочка Ліза Галкіна зробила мамі сюрприз і талановито заспівала її хіт" Миллион алых роз" на французькій.

Примадонна російської естради не приховує, що сім’я для неї стоїть на першому місці, і з віком це стало проявлятися все яскравіше. Алла Борисівна рідше виходить у світ, концерти практично не дає, а виступає в основному тільки для друзів.

Регулярні посиденьки в колі близьких в замку Пугачової і Галкіна стали проходити рідше. Виною всьому пандемія, проте в день свого народження 15 квітня артистка влаштувала теплий сімейний вечір, який був сповнений сюрпризів, причому не тільки для неї.

Алла Пугачова зі своєю сім'єю - Максимом Галкіним і двійнятами
Алла Пугачова зі своєю сім’єю — Максимом Галкіним і двійнятами

Так, знамениту іменинницю з самого ранку вітали коханий чоловік Максим і двійнята Ліза з Гаррі. Діти прочитали мамі вірші і подарували саморобні листівки, чоловік обсипав кохану жінку горою квітів, а ввечері сімейство прийняло гостей. У їх числі були старша дочка Примадонни Христина Орбакайте з чоловіком Михайлом Земцовим і синами Дені з Микитою. Останній також привів із собою свою дружину Олену.

Сім'я Алли Пугачової
Сім’я Алли Пугачової

Як дбайлива бабуся з почуттям гумору, Пугачова зробила онукам подарунки — футболки з написом “Треба було слухати Аллу Борисівну”.

Але головною подією торжества був виступ чарівної Лізи Галкіної в червоному платтячку і з двома хвостиками. Юна артистка вийшла в центр вітальні і заспівала хіт мами Алли “Миллион алых роз” на французькій. Іменинниця при цьому акомпанувала, сидячи за роялем, а тато Максим в якості групи підтримки пританцьовував. Гості, в свою чергу, обсипали сімейне тріо оваціями.

Звичайно, запис номера вже з’явився в мережі на одному з фанатських акаунтів Лізи, де коментатори залишили безліч приємних слів, з якими важко не погодитися.

На честь дна народження Примадонни на YouTube-каналі Одна минута вийшло велике відео з найцікавішими і маловідомими фактами з життя “Жінки, яка співає”. Дивіться його нижче:

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.