Пугачова, Басков та інші: хто із зірок в школі був двієчником, а хто – відмінником?

У школі всім дітям кажуть: "будеш погано вчитися - підеш працювати двірником". Однак це - не більше ніж "замашки", що прийшли з давніх часів.

Оцінки в щоденнику і в журналі вже давно не грають величезну роль в тому, ким стане дитина, коли виросте. І в цій статті ми розповімо про успішність найвідоміших і найбагатших зірок в школі. Спойлер – не всі були відмінниками.

Алла Пугачова

Алла Пугачова
Алла Пугачова

З малих років Алла відвідувала не тільки звичайну школу, а й музичну. У музичній школі маленька Аллочка була на хорошому рахунку, а ось в звичайній справи залишали бажати кращого. Вона була, звичайно, не двієчницею, але і не відмінницею. Навчалася середньо, ще й з однокласниками билася.

Філіп Кіркоров

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

На відміну від своєї колишньої дружини Примадонни, Філіп Бедросович навчався в школі добре. Закінчив її з золотою медаллю, проте не все було так ідеально. У школі він не любив фізкультуру, і часто брав у лікаря звільнення від занять. Можливо, це було пов’язано з тим, що з дитинства дитина була болючим.

Однак перед отриманням медалі він все ж таки дійшов в спортзал і здав всі нормативи. Правда, з працею. Сильною стороною Філіпа була англійська мова, який йому потім дуже вже знадобився в життя.

Валерій Леонтьєв

Валерій Леонтьєв
Валерій Леонтьєв

Навчався недобре, і не погано. За спогадами шкільних вчителів, Леонтьєву в старших класах дуже добре давалася література, він блискуче писав, але сильно конфліктував з системою, маючи на все свою оригінальну точку зору.

Микола Басков

Микола Басков
Микола Басков

Іменитий натуральний блондин незважаючи на те, що народився в сім’ї військових, досить складно знаходив в собі сили до дисципліни. Його приваблювала більше не навчання, а різні витівки, за що його батьків неодноразово викликали в школу.

Крістіна Орбакайте

Крістіна Орбакайте
Крістіна Орбакайте

Майбутня зірка з дитинства пішла по стопах мами. На базові предмети вона практично не ходила, а ось музикою і творчістю займалася з радістю. Як результат – середня успішність, і “хвости “, які часто доводилося перездавати.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.