Михайло Поплавський запропонував Тіні Кароль стати професором Університету культури: що відповіла артистка?

В ефірі розважальної програми "Ліпсінк батл" співаючий ректор Михайло Поплавський зробив Тіні Кароль привабливу пропозицію.

Як відомо, Тіна Кароль і Потап є ведучими проекту “Ліпсінк батл “, який виходить на телеканалі 1 + 1. Це шоу пародій, де зірки змагаються між собою. Так, в останньому випуску програми глядачам показали забавну ситуацію. Після пародії на Михайла Поплавського на сцену вийшов реальний співаючий ректор. У нього за спиною, як зазвичай, стояла група підтанцьовки з молоденьких дівчат. Співведучий Тіни Кароль Потап жартома звернувся до Поплавського і запропонував взяти Тіну до себе в університет “студенточкою”. На що ректор Університету культури відповів, що готовий взяти артистку не студенткою, а професором.

“Тіна йде відразу професором Університету культури. Професор повинен бути молодим “, – заявив Поплавський.

Потап тут же “підколов” Тіну і сказав, що тепер буде називати її тільки “професорки”.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо ім’я переможця шоу пародій “Ліпсінк баттл “. У фіналі шоу боролися співак Володимир Дантес, гуморист Юрій Ткач і ведуча Леся Никитюк. Учасники повинні були спародіював соліста групи Queen Фредді Меркьюрі. Переможця визначили за допомогою шумоміра, який фіксував, кому з артистів найбільше аплодували глядачі. Так, переможцем шоу пародій “Ліпсінг батл” став співак Володимир Дантес. Йому вручили золотий пояс чемпіона і нагородили званням кращого пародиста України.

Володимир Дантес став переможцем шоу "Ліпсінк батл"
Володимир Дантес став переможцем шоу “Ліпсінк батл”

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.