Видавець Фріске Шепелєв розповів, як назвав сина від нової дружини: дуже незвичайне, старовинне ім’я

Відомий телеведучий Дмитро Шепелєв став батьком у березні цього року, але не раніше ніж через місяць розповів, як назвав сина від нової дружини.

Для Дмитра Шепелєва це вже друга дитина – від відносин з покійною співачкою Жанною Фріске у нього залишився син Платон. В цьому році хлопчикові виповниться 8, а без мами він залишився зовсім дитиною, коли йому було всього 2 рочки. Артистка померла від раку мозку, з яким важко і довго боролася. З тих пір всі батьківські турботи лягли на плечі батька.

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске - ілюстративне фото
Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске

Зараз Дмитро Шепелєв живе вже з іншою жінкою на ім’я Катерина. Як виявилося, познайомилися вони в приватному садку, куди разом водили своїх дітей. У жінки є дівчинка від першого шлюбу Лада.

Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова
Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова

Дмитро і Катерина зважилися на спільну дитину і 26 березня у них народився син. Майже місяць телеведучий не признавався, як вони назвали малюка. Однак сьогодні, 19 квітня, Дмитро в Інстаграм-блозі опублікував фотографію документа державної реєстрації дитини, де вписано ім’я. Як виявилося, хлопчика назвали старовинним ім’ям Тихон.

“Тихон Дмитрович”, – лаконічно підписав публікацію Шепелєв.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати ім’я, яке обрали батька для малюка.

“Прекрасне ім’я))) два братика Платон і Тихон”, “Скажу чесно, мені не подобається. Але у всіх смаки різні. “,” Прекрасне ім’я! Вітаю від щирого серця “,” Таке незвичайне, старовинне ім’я, Дмитро, вітаємо “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.