Вєрці Сердючці 30 років: чи повернеться Андрій Данилко на велику сцену в легендарному образі?

8 березня 2021 року Андрій Данилко відсвяткував важливу дату - 30 років з дня народження образу Вєрки Сердючки, який зробив його відомим на весь світ.

Андрій Данилко – епатажний, яскравий і один з найвідоміших в світі зірок українського шоу-бізнесу. Він не просто виконавець, а й талановитий актор, композитор, автор пісень і телеведучий. Весь світ знає Андрія Данилка завдяки образу гумористичної жінки із зіркою на голові Вєрки Сердючки. Однак в 2018 році Данилко офіційно заявив, що йде зі сцени і анонсував останній виступ в легендарному образі Сердючки. У артиста почалися проблеми зі здоров’ям і він дуже втомився від образу, який зробив його популярним.

Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки
Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки

Нещодавно продюсер Вєрки Сердючки Юрій Нікітін дав ексклюзивне інтерв’ю програмі “ЖВЛ” і розповів, чи повернеться Андрій Данилко на велику сцену в образі Сердючки.

“Артист знаходиться в такому тонусі, що боюся прощального туру не буде. Данилко останнім часом не говорить про те, що пора прощатися Сердючкою, а навпаки пропонує ідеї і фонтанує ідеями, як її можна розвивати. Тур буде точно не прощальним “, – розповів Юрій Нікітін.

Незважаючи на те, що зараз Андрій Данилко дуже рідко виходить на сцену в образі Вєрки Сердючки, у вересні минулого року він випустив перший за довгий час міні-альбом під гучною назвою Sexy, а його нова пісня “Make it rain champagne” стала справжнім хітом.

 

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.