Наталя Могилевська вперше розповіла, на що пішла в “Танцях з зірками”, аби не зганьбитися

Популярна українська співачка Наталія Могилевська продовжує відкриватися перед шанувальниками з нового боку і розповідати про свої головні страхи.

Останнім часом Наталія Могилевська активно підтримує зв’язок з підписниками в соціальних мережах, і її цілком вже можна назвати Інста-блогером. Зараз на сторінку артистки підписані більше мільйона чоловік, але це не межа, адже з кожним днем цифра зростає.

Героїня нашої сьогоднішньої статті опублікувала нове фото в довгому кардігані з різнокольоровими написами, тримаючи в руці телефон. Волосся знаменитість зібрала в хвіст.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

У підписі до цього знімку Наталя розповіла, як справляється зі своїми страхами. Спосіб досить незвичайний, але сміливий — вона їх репетирує. Наприклад, під час участі в шоу “Танці з зірками” Могилевська боялася публічно зганьбитися і впасти на паркеті, оскільки він дуже слизький.

З цієї ситуації поп-діва вийшла незвично:

“Я весь час боялася не виправдати покладену на мене відповідальність перед моїм партнером, та й просто поламати ноги. Тому ми окремо в кінці уроку тренували моє падіння найнегарнішим і безглуздим способом — все, чого я так боялася. Іноді я робила це спеціально на високих підборах в красивому вечірньому платті для того, щоб побачити, що мої ноги справляються, що в крайньому випадку світ не впаде, якщо я піднімуся і піду далі, ніхто не помре”, — пише виконавиця.

Наталя Могилевська та Євген Кот на паркеті Танців із зірками
Наталя Могилевська та Євген Кот на паркеті Танців з зірками

Так поступово вона перестала переживати, що може впасти і виглядати безглуздо. Так само Наталія поборола страх висоти:

“Я стрибнула з банджи-джампінгу у вільному польоті з моста разом з моїм партнером. Це було дуже страшно!”

За словами Могилевської, немає нічого кращого, ніж подивитися в очі своїм страхам і прорепетирувати ситуацію, яка так турбує.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.