Віктор Павлик зворушливо привітав старшого сина Олександра з днем народження: “Тато любить”

Сьогодні, 22 квітня, старший син українського артиста Віктора Павлика Олександр святкує свій 37-й день народження.

Віктор Павлик вирішив публічно привітати сина і опублікував в своєму Інстаграм-блозі зворушливий пост-привітання.

“Синочку, HB2U! Щастя здоров’я і успіхів в любові! Щоб усе було добре! Папа любить “, – написав Віктор Павлик.

До слова привітання артист оприлюднив спільне з сином фото. На знімку Віктор і Олександр позують в білих футболках. Вони обіймаються і посміхаються. Варто відзначити, що батько і син неймовірно схожі, практично одне обличчя.

Що відомо про старшого сина Віктора Павлика Олександра?

Олександр Павлик народився від першого шлюбу артиста. Віктор Павлик вперше одружився у віці 18 років на дівчині на ім’я Ліда. Вже через рік у них народився первісток. Олександр вже з ранніх років захоплювався музикою. Вже в шість років брав участь в концертах Будинку культури. Одночасно з музикою Олександр Вікторович захоплено займається спортом (футбол, бокс), веде здоровий спосіб життя.  "Олександр Олександр Павлик

Олександр рано став дорослим. Уже в 15 років хлопчик самостійно переїхав до Києва, де сам себе забезпечував. Він ніколи не користувався своїм знаменитим прізвищем і славою батька.

Олександр Павлик брав участь у відомому вокальному шоу “Х-фактор”. Зараз він також займається музикою, одружений, має сина.

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.