“Не наче а вагітна”, “Буде дівчинка”: шанувальники обговорюють третю вагітність Катерини Осадчої

У мережі вже не перший день обговорюють особливий стан телеведучої Катерини Осадчої. Пов'язані дані пересуди з тим, що телезірка стала вибирати підозріло вільні наряди.

Так, нещодавно вона записувала новий випуск “Світського життя”, де постала перед телекамерою в скороченому пальто зеленого кольору. Пояс на ньому був затягнутий так, нібито приховував округлу талію.

Екатерина Осадчая скрыла беременный живот под пальто
Катерина Осадча приховала вагітний живіт під пальто

Потім на проекті “Голос країни” телезірка з’явилася у сукні “курчати” – яскравий жовтий наряд вільного крою з відкритими плечима. Невже живіт вже настільки великий?

Ось ще одна фотографія, викладена в її профілі. І теж без акценту на талії.

Природно, ні Юрій Горбунов, ні Катерина Осадча не коментують дану інформацію, тому складно сказати чутки це або правда. Тому ми вирішили розібратися що ж з цього приводу думають віддані шанувальники і фоловери в соціальних мережах.

Ось що писали під її фотографією в платті з півфіналу “Голосу країни”

“Класна фішка! Вже другу вагітність приховувати за таким сукнями. Дівчинку, дівчинку вам бажаю”

“Напевно, животик під сукнею”

“Ніби як вагітна?”

“Не “ніби вагітна”, а вагітна!!!”, – заявили користувачі мережі.

Нагадаємо, що телеведуча і улюблениця публіки Катя Осадча народилася в 1983 році в Києві. В юності будувала кар’єру моделі. Крім “Голосу країн “, вона ось уже півтора десятка років незмінно веде програму “Світське життя” на найбільш рейтинговому каналі країни “1 + 1 “.

Разом з чоловіком, ведучим “1 + 1” Юрієм Горбуновим Осадча виховує сина Івана, народився він у 2017 році. До слова, тоді своє цікаве положення телеведуча також приховувала аж до того часу, поки ховати такий великий живіт не стало неможливим. Подружжя зареєструвало шлюб на початку 2017 незадовго до народження сина.

У Осадчої є також старший син, 18-річний Ілля. Його батько – бізнесмен Олег Поліщук.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.