Дмитро Шепелєв вивів новонародженого сина в світ в колясці за шалені гроші: шик, та й годі (ФОТО)

Відомий російський шоумен і телеведучий Дмитро Шепелєв нещодавно вдруге став татом і вже у всю насолоджується весняними прогулянками з новонародженим малюком.

25 березня у сина покійної співачки Жанни Фріске і Дмитра Шепелєва народився братик, якого назвали Тихоном. Героя статті ощасливила його наречена Катерина Тулупова, архітектор за фахом. Вона ж стала єдиним коханням шоумена після смерті Жанни.

Молоді батьки не стали приховувати від публіки таку радісну новину, тому тепер в соціальних мережах регулярно публікуються нові сімейні фото.

Дмитро Шепелєв з новонародженим сином Тихоном
Дмитро Шепелєв з новонародженим сином Тихоном
Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова
Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова

На цей раз в Інстаграмі Шепелєва з’явився огляд на коляску, в якій в найближчі місяці буде кататися Тихон. На прикріпленому фото Дмитро постав в чорних спортивних штанях з білими смужками, кедах і теплій куртці з капюшоном. Одну руку телеведучий сховав у кишеню, а іншою тримає коляску. Позують вони з сином на тлі церкви і хмарного неба.

Дмитро Шепелєв на прогулянці з Тихоном
Дмитро Шепелєв на прогулянці з Тихоном

Транспорт у малюка непростий. Це цілий транспортний набір для новонародженого 3 в 1 від відомого італійського бренду, що складається з люльки, прогулянкового візочка і автокрісла в сірих тонах. Він обійшовся сімейству майже в 5 мінімальних зарплат — в 28950 тисяч гривень (трохи більше тисячі доларів).

“Кілька тижнів тому я вибирав коляску для новонародженого. У магазині мене попросили почекати, і я прогулювався, розглядав і з цікавістю спостерігав за іншими відвідувачами. Ви будете шоковані так само як і я: виявляється, більшість вибирають коляску так само серйозно, як обирають особистий автомобіль! Я не повірив вухам, коли почув, як майбутні тато і мама на повному серйозі обговорюють як виглядають диски. Ну, не дарма кажуть, вагітність змінює людей”, — написав Дмитро.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.