Закохався у копію мами: Тіна Кароль, як 2 краплі води, схожа на Людмилу Балан

Мережа не перестає обговорювати феєричний виступ мами Дана Балана на шоу "Голос". Глядачі відзначили схожість між Людмилою Балан і Тіною Кароль.

У народі кажуть, що чоловіки шукають собі дружин, схожих на їхніх матерів. А дівчата чоловіків — на батьків.

В останньому випуску шоу “Голос Країни” з’явилася спеціальна гостя — мама одного з членів журі Дана Балана, Людмила Балан.

Для самого співака поява власної матері на сцені телепередачі стала сюрпризом. Але ще більшим здивуванням для нього стали пісні, які виконала жінка. Перша була румунською мовою, друга — українська народна весільна композиція “Горіла сосна, палала”. Її Людмила присвятила нікому іншому, як Тіні Кароль. Чутки про романтичні стосунки між Даною і Тіною ходять давно, і мама благословила цей союз прямо зі сцени “Голосу”.

Дан Балан с молодой мамой и отцом
Дан Балан з молодою мамою і батьком

Багато шанувальників Тіни і Дана відзначили схожість дівчини з Людмилою Балан. Обидві — ефектні й стильні блондинки з привабливою фігурою.

Але більше схожості знайшли не стільки в зовнішності, скільки в характерах і життєвих позиціях двох дівчат.

Людмила Балан — відома молдавська співачка і телеведуча. Обидві мають вищу освіту, не пов’язану з професією. Більш того, підкорювати телебачення обидві почали в одному віці — 19 років. У цьому віці Тіна Кароль виступала на конкурсі “Нова хвиля”, який і став її квитком у світ шоу-бізнесу, а Людмила Балан в 19 почала працювати в телекомпанії “Молдова 1”.

Обидві жінки мають дзвінкий голос, яскраву зовнішність, цілеспрямованість і ніжний характер.

Чому серце Дана Балана здригнулося в сторону Тіни Кароль? Чи пов’язано це зі схожістю дівчини і мами? Артисти поки не коментують своїх відносин, але щось романтичне в їхніх поглядах видно навіть через екрани телевізорів.

Людмила Балан и Тина Кароль
Людмила Балан і Тіна Кароль

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.