Ольга Фреймут та Володимир Локотко святкують річницю весілля: історія любові, в якій перший крок зробила вона

Українська телеведуча Ольга Фреймут щаслива в шлюбі з генеральний продюсером Нового каналу Володимиром Локотко, з яким разом виховує двох дітей.

Кохання з першого погляду — це не про героїв нашої сьогоднішньої статті, адже їхні стосунки складалися розмірено. Познайомилися вони на роботі, хоча на той момент Ольга пішла на 1+1. За розповідями самої теледіви, як тільки Володимир зайняв пост директора Нового каналу, всі журналістки стали приходити на роботу при параді, в спідницях міні, що тішило Фреймут.

Ольга Фреймут та Володимир Локотко
Ольга Фреймут та Володимир Локотко

Вона тоді зустрічалася з іншим чоловіком, а тому причин закохуватися в неї не було. Проте, з перших же хвилин особистого спілкування зірка відчула симпатію до Локотко і почуття якоїсь захищеності поруч з ним. Більш того, Ольга сама зробила перший крок до нових відносин, вважаючи, що вона не зобов’язана сидіти сумно біля вікна і чекати смс від того, хто їй подобається.

За словами Ольги, саме завдяки тому, що вона пішла з Нового каналу, усвідомила, як багато для неї означає Володимир. Ось так між ними і зав’язалася справжнє щире кохання, яке вилилося в двоє спільних дітей і весілля.

Сім'я Ольги Фреймут і Володимира Локотко
Сім’я Ольги Фреймут і Володимира Локотко

Що цікаво, у них в парі все було трохи не по порядку — спочатку вони стали батьками, а вже потім офіційними чоловіком і дружиною. Причому ніякого пишного торжества не було, і ось чому:

“Для нас це неважливо. Це так смішно: всі ті гості, короваї, весільні сукні, а потім б’ють один одного по обличчю і розлучаються”.

Володимир Локотко і Ольга Фреймут
Володимир Локотко і Ольга Фреймут

Саме тому закохані вирішили просто розписатися, сталося це в звичайний робочий понеділок 25 квітня:

“Ми разом поснідали, потім він поїхав на роботу, а я додому до дітей. І ввечері ми просто повечеряли, і все”, — зізналася Ольга в інтерв’ю журналу Viva.

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.