Притула розповів, чи буде він балотуватися в мери Києва

Чи збирається гуморист і телеведучий освоювати новий фах? Сергій Притула прокоментував можливість стати мером столиці.

Криза і режим карантину відбився і на шоумені Сергієві Притулі — відмінилися гастролі “Вар’яти-шоу”, а “Новий канал”, співробітником якого є телеведучий, відправив усіх працівників у відпустку.

Одночасно з цим, українська соціологічна група “Рейтинг” опублікувала результати опитування, яке було проведене серед киян 4-7 квітня. Питання було просте: “За кого ви будете голосувати на виборах в мери Києва?” Нагадаємо, що наступного голову столиці повинні обирати восени 2020 року.

Виходячи з цифр, Сергій Притула займає друге місце — його підтримали б 9,1% респондентів. Лідером опитування залишається чинний мер Віталій Кличко.

Чи означає це, що популярний ведучий прагне сісти в чиновницьке крісло і вступити у виборчу гонку?

Сергей Притула
Сергій Притула

Свою відповідь Сергій дав під час інтерв’ю виданню “Українська правда”. Він зазначив, що зараз у нього є важливіші справи, ніж брати участь у виборах. Він і зовсім не розуміє, чому його вирішили включити навіть в неофіційні списки кандидатів.

“Мені регулярно друзі скидають ті чи інші опитування, ту чи іншу соціологію. Я туди дивлюся, десь мені смішно, десь — не зовсім, тому що тільки за останні десь тижні три це вже якась третя або четверта соціологія. В якійсь я є, в якійсь мене немає. В одній у Кличка якісь там відсотки, у Пальчевського, ще у когось. Я сиджу і не розумію”, — сказав Притула.

Сергій зазначив, що зараз займається тим, що вважає більш потрібним для країни в цей час — він займається закупівлею медичного обладнання для лікарень по всій країні. До речі, на придбання він виділяє власні кошти.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.