Дорофєєва і Дантес на Великдень поїдуть на Західну Укранина в гості до переможця проекту “Голос країни”

25 квітня усі вже відомо, що переможцем шоу "Голос країни " став учасник від команди Дорофеєвої Сергій Лазановскій. Виконавець родом з Івано-Франківської області.

Сергій переміг на конкурсі, і тим самим виграв квиток на велику сцену. Зокрема, серед офіційних призів конкурсу – можливість виступити на найбільш грандіозному музичному фестивалі країни Atlas Weekend, а також квартира в одному з київських житлових комплексів.

Сергій Лазановскій на Голосі країни
Сергій Лазановський на Голосі країни

Сергій уже заявив, що зі свого села у Львівській області їхати не планує, а квартиру продасть, щоб вкласти гроші в реалізацію своїх музичних проектів – планів у хлопця досить багато, тому і фінансування буде потрібно немаленьке.

Сергій Лазановскій на Голосі країни
Сергій Лазановський на Голосі країни

Видання “КП в Україні” поспілкувалася з Сергієм Лазановським, і він детальніше поділився своїми планами. Зокрема, розкрив секрет про те, що Надя Дорофєєва разом зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом першого травня приїдуть в гості до Сергія. Односельці цієї події чекають з величезним нетерпінням.

“Так. Я повертаюся в Івано-Франківськ. Хочу поїхати в своє село на Великдень. До мене в гості приїде Надя Дорофєєва. Збираюся в рідному селі зробити перший концерт зі своїми односельцями і жителями сусідніх сіл. Буде гулянка”,

– розповів Сергій.

Хотів Тіну Кароль, а отримав Надю Дорофєєву

Сергій Лазановскій на Голосі країни
Сергій Лазановський на Голосі країни

Лазановський зізнався, що коли пішов на проект “Голос країни”, спочатку плани з приводу тренера у нього були абсолютно інші. Артист зізнається, що тренер Тіна Кароль ближче йому по тематиці пісень та ліричності.

“Через те, що я ліричний виконавець, думав, що серед всіх наставників Тіна мені буде ближче всіх. Коли повернулася Надя, я відразу відчув від неї тепло, любов і зрозумів, що це мій тренер. Не було ніяких сумнівів, що піду саме до неї. Надя не те щоб виправдала мої очікування, вона в десять разів їх перевершила. Це дуже світла, добра, емоційна, чутлива людина. І в спілкуванні дуже проста”,

– ділиться Лазановський .

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.