19-річна онучка Софії Ротару покрасувалась фігурою перед статним красенем, поки наречений-мільйонер не бачить

Онучка легендарної української співачки Софії Ротару захопила шанувальників атмосферним кадром, на якому позує зі ставтим красенем, але це не її наречений-мільйонер.

19-річна Соня Євдокименко вчиться в приватній школі мистецтв і дизайну в Нью-Йорку, одночасно з чим будує музичну і модельну кар’єру. Не можна не відзначити, що вона струнка, видна і красива дівчина, не позбавлена чоловічої уваги.

Восени минулого року стало відомо, що героїня нашої сьогоднішньої статті зустрічається з бізнесменом Денисом Жадановим. У свої 32 роки він є віце-президентом української компанії з розробки мобільних додатків під назвою “Readdle” і входить в список мільйонерів Forbes.

Соня Євдокименко і Денис Жаданов
Соня Євдокименко і Денис Жаданов

Раніше ходили чутки, що Софія і Денис збираються одружитися, від чого Ротару була не в захваті, оскільки вважає онучку ще занадто молодою для одруження. Втім, далі чуток не зайшло, а сама дівчина вважає за краще не говорити про особисте життя публічно.

Більш того, вона практично ніколи не публікує в соціальних мережах спільні фото з коханим. Втім, активність у себе в Інстаграмі Соня підтримує іншими способами.

Внучка Софії Ротару
Внучка Софії Ротару

На цей раз в її сторіз з’явився чуттєвий знімок з красивим білим конем. У кадрі красуня позує в облягаючих чорних штанях і гольфі з розпущеним волоссям і в капелюшку, а свій ніжний погляд вона направила на тварину.

“Чарівні спогади з моїм єдинорогом” (Magical memories with my unicorn), — свідчить підпис до публікації.

Скриншот из Инстаграма Сони Евдокименко
Скріншот з Інстаграма Соні Євдокименко

До речі, онучка Софії Михайлівни з самого дитинства захоплюється кінним спортом, на її рахунку навіть кілька призових місць з різних змагань. Першу бронзову медаль вона завоювала ще в 12 років.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.