Дитина прожила всього десять днів: телеведуча Лєра Кудрявцева розповіла головну таємницю своєї сім’ї

Нещодавно телезірка Лера Кудрявцева прийшла на проект "Краще - правду", і розповіла про себе і про своє життя багато нового і цікавого, чого шанувальники не знали.

Трагедія з братом

Лера Кудрявцева
Лера Кудрявцева

Перше, чим поділилася Лера – це біль від того, що у неї міг би бути старший брат, але він помер. Як виявилося, ще до появи Лери її мама народила хлопчика. Однак з невідомих причин він прожив усього десять днів і помер. Дана тема є дуже болючою і для телезірки, і для її мами.

Батько Лєри хотів назвати сина Валерій. Тому коли потім народилася дівчинка, він дав їй ім’я – Валерія. Лера визнає, що виховували її жорстко, в деяких моментах як хлопчика.

Однак ім’я дівчинки їй дуже не подобалося. Вона вважала його “хлопчачим”, і ще її однолітки дражнили її – обзивали “Лерою-холерою”.

Лера Кудрявцева
Лера Кудрявцева

Нагадаємо, що батько Кудрявцевої Лев Миколайович пішов з життя досить рано, так що телеведуча тепер звинувачує себе за те, що не встигла віддати йому належне. Але турботу від Лери отримує її літня мама, яка в минулому році перенесла інсульт.

Також відзначимо, що 49-річна Кудрявцева не перестає дивувати громадськість своєю красою і молодістю. Деякі фоловери впевнені – зберігати квітучий вигляд ведучої допомагають уколи краси і пластичні операції. Але ось сама Лера не раз замислювалася про те, що молодість не вічна.

У тому ж проекті “Краще – правду” вона зізналася, що, якщо її молодий 33-річний чоловік захоче піти до дівчини молодший, коли Лера постаріє, то зупиняти його не стане.

“Я буду стара калоша, а він молодий”,

– додала красуня-телеведуча Лєра Кудрявцева.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.