Шлях Ані Лорак: від напівголодного дитини до багатої діви, скисле кохання Меладзе і Мурата Налчаджиоглу

Лорак зараз має багатий репертуар і стан, яке вона заробила на власному вокалі і приємної зовнішності. Зараз їй все захоплюються, а багато хто заздрить.

Але найчастіше заздрісники і шанувальники навіть не знають про те, через що їй довелося пройти в минулому. Нещодавно артистка дала велике інтерв’ю, де розкрила таємниці, які тримала в собі довгі роки. Це і те, як вона пережила втрату найближчої людини, і шлях до успіху через ліжко продюсера, і то, як напівголодне дівчинка мріяла потрапити в інтернат. У цьому відео ми розповімо вам про головні таємниці співачки Ані Лорак.

Багато хто не знає про те, що за особою поп-діви, завжди доглянутою, яскравою і неймовірно багатої співачки ховається маленька напівголодне дівчинка Ані, яка в дитинстві жила в інтернаті. Її мама віддала Ані і двох її старших братів в інтернат, бо не могла сама їх утримувати – одягати, годувати, давати хоч якісь блага. Сама Ані в своєму інтерв’ю Борису Корчевніковим зізналася, що у них вдома навіть не було умов для життя – туалету, ванної та іншого. Тому маленька Кароліна з нетерпінням чекала, коли ж її віддадуть в інтернат. Адже там регулярно годували, одягали, нехай і в уже поношені речі старших дітей, а ще там було багато одноліток, з якими майбутня зірка вчилася і проводила вільний час.

“Хотілося якийсь родинності, і коли мама говорила, що, ось завтра-післязавтра ти підеш, я чекала цього дня “

Кароліна зізнається – навіть на вихідні не хотіла повертатися додому, так як там було холодно, і нічого було їсти

Ані Лорак
Ані Лорак

Ще одна таємниця з минулого Ані Лорак – то, що вона неймовірно любить бутерброди з повидлом. Незважаючи на те, що зараз вона така струнка і красива, Кароліна може дозволити собі ці ласощі, так як він нагадує їй про дитинство.

Лорак розповіла, що в інтернаті це був не просто десерт, а справжній делікатес. Він ще й дуже дисциплінував, адже, якщо спізнитися в їдальню на прийом їжі, то інші дітки забирали повидло з бутербродів собі, і Ані не раз їла просто хліб. Навіть незважаючи на таке важке дитинство, співачка згадує його з посмішкою і ніжністю.

Також нинішня поп-діва зізналася – на маму зовсім не ображається за те, що здала доньку в інтернат. Лорак виросла, і усвідомила навіщо це було зроблено, і не таїть зовсім ніяких негативних емоцій. Називає інтернат – школою життя, яка їй багато дала.

Вагомою подією з дитинства Лорак стала втрата брата

Ані Лорак з мамою і братами в дитинстві
Ані Лорак з мамою і братами в дитинств

Зі старшим братом Сергієм у неї був особливий зв’язок. У якийсь момент вона зрозуміла, що він – навіть ближче, ніж мама.

“Коли ми говоримо про зв’язок, у нас з ним була дійсно зв’язок “

Співачка Ані Лорак в програмі “Доля людини ” згадала свого брата Сергія, який пішов добровольцем до Афганістану. Молода людина загинула, борючись на війні. Цю втрату співачка особливо важко перенесла. Згадуючи похорон свого брата, артистка розплакалася в ефірі телепередачі, розповівши, що вважає Сергія своїм ангелом, який до цього дня її підтримує і знаходиться поруч з нею. За словами Ані Лорак, вона не вірила, що він може загинути. Через відчаю співачка кинулася в яму, куди опускали труну. Після цього вона практично нічого не пам’ятає. Вона зізналася, що у них з Сергієм завжди була особлива зв’язок, і зараз в усі складні моменти життя він дає їй сили.

“Ця підтримка від мене не пішла. Вона донині зі мною – все складні моменти мого життя, він завжди дає мені сили “

Брат артистки Сергій загинув в Афганістані в 1987 році. За словами Ані Лорак, саме він зумів розгледіти в сестрі музичний талант. Сергій часто підігравав сестрі на гітарі і розучував з нею ноти. Доля двох інших братів артистки склалася вдало: Ігор займається журналістською діяльністю, а Андрій є успішним бізнесменом.

Ще однією головною сторінкою життя Ані Лорак став продюсер Юрій Фальоса

Ані Лорак
Ані Лорак

Він запримітив маленьку співачку на першому в її житті вокальному конкурсі. Ані розповіла, що коли до неї підійшов дорослий чоловік в костюмі, вона навіть злякалася. Однак потім він став виявляти до неї знаки уваги, привозив їжу, спілкувався з мамою. І навіть запропонував підписати контракт на 10 років.

Лорак зізналася – тоді була готова підписати будь-який контракт, тому що їй не було чого втрачати. Бідна сім’я, інтернат, брата немає – це те, що було за душею у Кароліни куека, коли вона зустріла свого першого продюсера Юрія Фалесу. Ось як пізніше артистка про нього відгукнулася.

“Я побачила в особі Юрія Фальоси ту людину, яка простягнув мені руку “

Пізніше у тринадцятирічної дівчинки з’явилися відносини з чоловіком, з яким тридцять років. Кароліна навіть розповіла, що Юрій став людиною, який частково замінив їй пішов брата – розглянув таланти, у всьому підтримував і розвивав. А хто ж від цього відмовиться?

12 довгих років Ані прожила в цивільному шлюбі з чоловіком, який старше більш ніж на півтора десятка років

Але не все було так ідеально в ці роки. Лорак завжди мріяла про дітей, але Фалеса, який був набагато старший за неї, не хотів про це чути. У його плани це не входило, він робив наголос на зароблянні грошей на співачці.

Артистка згадала історію з минулого, коли вона захворіла, а продюсер і чоловік змусив її вийти на сцену.

У 2005 шляхи Лорак і Фальоси розійшлися, а в 2009 вона зустріла турецького бізнесмена Мурата і у них народилася дочка

Ані Лорак і Мурат
Ані Лорак і Мурат
Ані Лорак з донькою
Ані Лорак з донькою

Черговий таємницею, яку співачка Ані Лорак приховувала довгі роки від публіки, стали подробиці відносин з композитором Костянтином Меладзе. Дана заява стала справжнім подивом для фанатів.

Співачка поділилася спогадами, як одного разу потрапила під опіку композитора і музичного продюсера Костянтина Меладзе. Однак після озвучених ним умов подальшої співпраці виконавиця зрозуміла, що не готова до таких відносин.

“Це були умови в особистому площині? Так, я не хочу про них говорити “

За словами 42-річної знаменитості, Костянтин допоміг їй записати пісню “Верни мне любовь ” разом з його рідним братом Валерієм. Але через деякий час співачка усвідомила, що продюсер почав відчувати до неї симпатію.

“Якби я був іншою людиною, моє життя пішло б по злітній смузі. Ту роботу, яку він мені пропонував, і той шлях розвитку – він мені не підійшов “

До слова, після цього скандального заяви українська співачка Оля Полякова виступила на підтримку Лорак. Меладзе дану ситуацію не коментує.

Крім того, Ані впустила фанатів в ще одну важливу для себе тему – возз’єднання з колишнім чоловіком-зрадником Муратом Налчаджиоглу. Вона згадала, як вперше зустріла його в готелі в Туреччині. Тоді він, ніби відчуваючи невідворотне, попросив Лорак заспівати в готелі, де він працював. Ані відповіла, що для готелю це буде коштувати дуже дорого. На що Мурат сказав, як відрізав – скоро вона буде співати тільки для нього і безкоштовно. Зараз Ані над цим сміється, і дивується дивовижною проникливості свого коханого.

Їх солодка казка тривала відносно недовго. Ось як зрадник Мурат виправдовувався перед дружиною після своєї невірності.

“Що він відповідав? Що це не він. А що може чоловік відповісти? Каже, я взагалі думав що це ти “

Незважаючи на такий тернистий шлях і величезну кількість випробувань долі, зірка змогла зберегти своє обличчя перед собою і перед публікою.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.