Сергій і Сніжана Бабкін 13 років тому таємно обвінчалися, коли ще обидва були в шлюбі з колишніми

Дружина українського артиста Сергія Бабкіна зізналася, що вони таємно повінчалися. Це відбулося рівно 13 років тому - 11 травня 2008 року.

Як виявилося, таїнство вінчання було дійсно таємним, оскільки ніхто із знайомих і близьких про це не знав. Зараз вони зважилися розкрити цю таємницю. Зупиняло також і те, що обидва артиста на той момент мали партнерів. Сергій і Сніжана не перестають дивувати.

Фотографії з вінчання у 2008 році Сніжана опублікувала у своїй соціальній мережі Інстаграм

Сніжана і Сергій Бабкін таємно обвінчалися в 2008 році
Сніжана і Сергій Бабкін таємно обвінчалися в 2008 році
Сніжана і Сергій Бабкін таємно обвінчалися в 2008 році
Сніжана і Сергій Бабкін таємно обвінчалися в 2008 році
Сніжана і Сергій Бабкін таємно обвінчалися в 2008 році
Сніжана і Сергій Бабкін таємно обвінчалися в 2008 році

Нагадаємо, нещодавно в мережі розгорівся справжній скандал через те, що Сергій зробив відверте зізнання – зраджував своїй дружині Сніжані протягом декількох років. Скільки саме у нього було статевих партнерок він не пам’ятає, але стверджує – точно більше ста.

“Про цю історію не знає ще ніхто. Я кажу: ” Сергію, у тебе ж багато жінок було за ці три роки? “. Він каже: ” Так, була жінка. Це було на гастролях. Це була дівчина легкої поведінки “. Я кажу: ” Сергію, я знаю, що багато “. ” Як знаєш ?! Ні, одна “. ” Чи не бреши собі, не бреши мені. Він опустив голову і сказав: “Так. За ці три роки було багато жінок “. Я кажу: “Скільки? “. Він каже: “багато “. Я кажу: “Скільки було за три роки?! ” І тоді він сказав: “Більше ста “,

– відверто зізналася Сніжана Бабкіна.

Коли Сніжана про це дізналася, зібрала речі і на час покинула невірного чоловіка. Однак з часом він зміг вимолити у дружини прощення, і сім’я знову возз’єдналася.

Зараз Сергій та Сніжана не просто партнери і дружини. Вони виступають один для одного натхненниками, музами, підтримкою, опорою. Хоча, їх шлюб вже не здається таким ідеальним, яким був раніше.

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.