Пономарьов, Кароль, Сердючка, Лорак, Гринджоли та інші українці, які намагалися перемогти на Євробаченні

Зараз вся Україна, затамувавши подих стежити за групою GO-A, яка представляє країну на найпрестижнішому вокальному конкурсі Європи.

Тим часом, ми вирішили згадати хто ж ще намагався зійти на цю вершину за роки незалежності нашої країни, і наскільки успішно у артистів в різні роки це виходило.

Олександр Пономарьов

Він відправився на вокальний турнір в 2003 році, зайнявши 13 місце. Його виступ ви можете переглянути за посиланням нижче.

Руслана

У 2004 році Руслана втерла носа усім, посівши перше місце зі своїми “Дикими танцями “. Тоді конкуренти залишилися далеко позаду, адже цей виступ вразило не тільки Європу, але і весь світ.

Гринджоли

Дана музична група брала участь в 2005 році. Цей рік був дуже непростий, адже країна вперше приймала у себе в гостях цей конкурс. Вони отримали 19 місце, проте українці оцінили виступ на “відмінно “.

Тіна Кароль

У 2006 році красуня поїхала на конкурс в Афіни з піснею Show Me Your Love. Незважаючи на те, що Кароль отримала всього лише сьоме місце в турнірній таблиці, вдома її зустріли як переможницю.

Вірка Сердючка

У 2007 році пісня Dancing Lasha Tumbai наробила багато шуму на міжнародній арені. Найбільше на неї образилися росіяни, яким почулося “Раша гудбай “. Данилко отримав друге місце на конкурсі, проте публіка одноголосно визнала – він був гідний першого.

Ані Лорак

У 2008 році Ані Лорак ще виступала від України з піснею “Shady Lady “. Вона повторила долю Сердючки, отримавши бронзу.

Світлана Лобода

У 2009 році виконавиця отримала лише 12-е місце.

Alyosha

Вона відправилася на Євробачення в 2010 році, зайнявши символічне 10-е місце.

Міка Ньютон

Співачка піднялася на 4 місце в загальному рейтингу виступаючих.

Гайтана

У 2012 році ритмічна пісня Be My Guest і ефектна постановка подарували Гайтані 15 місце.

Злата Огневич

Нинішня учасниця шоу “Холостячка ” зі своєю неймовірно чуттєвої піснею Gravity посіла 3 місце в 2013 році.

Марія Яремчук

Дочка відомого співака Назарія Яремчука “запалила ” копенгагенську сцену драйвовою піснею Tick-Tock. За це отримала 6 планку в конкурсній таблиці.

Джамала

У 2015 році Україна пропустила участь в конкурсі через трагічних подій, а ось в 2016 році країну представляла Джамала, і знову принесла Україні першість.

O.Torvald

У 2017 році країна опинилася на 24 місці за кількістю балів.

MELOVIN

Цей дивовижний виконавець зі своєю харизмою і особливостями в 2018 році зайняв 17 місце.

МАРУВ

2019 рік став не надто простим, і Україна так і не змогла вибрати, хто поїде на конкурс. Нацвідбір вибрав Марув, проте через гастролі в Росії її відкликали з участі в конкурсі. Її виступ на нацвідборі можете подивитися по посиланню нижче.

А ось і виступ групи GOA, яка їде на конкурс в 2021 році. Як оцінюєте шанси?

 

Схожі статті

Найкращий сніданок всього за 10 хвилин. Потрібні тільки яйця та ковбаса: рецепт омлету в мультиварці

Смачний і ситний сніданок може бути найрізноманітнішим. Найпопулярнішим все ж залишаються яйця. Їх можна і відварювати, і смажити. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває омлет по новому.

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.