Анастасія Волочкова вперше показала таємничого коханого-альфонса: “Олег, в студію!”

Раніше скандальна балерина показувала тільки частини тіла таємничого Олега.

Більше дев’яти місяців відома балерина Анастасія Волочкова тримала інтригу: вона в фарбах розповідала про любов з таємничим чоловіком, але не показувала його обличчя. При цьому Анастасія любила публікувати фото в соціальних мережах і “по шматочках” показувати улюбленого – то руку, то ногу.

Анастасія Волочкова їсть раків на сніданок
Анастасія Волочкова показувала Олега частинами

За ці 9 місяців закохані то сходилися, то розходилися. Про це балерина розповідала в своєму Інстаграм-блозі. Нещодавно, коли балерина зібралася відпочивати на Мальдівах, Олег знову з’явився в її житті. Закохані вирушили на райський відпочинок разом. Звідки балерина опублікувала багато фотографій, але весь час закривала обличчя залицяльника.

Волочкова з Олегом на Мальдівах
Волочкова з Олегом на Мальдівах

Нещодавно балерина Анастасія Волочкова дала велике інтерв’ю в рамках проекту «Сповідь» на Premier, де нарешті показала обличчя коханого Олега, якого так довго приховувала від громадськості.

«Олег, в студію!» – крикнула балерина під час інтерв’ю, і поряд з нею на диван сіл русявий чоловік середніх років у білій футболці та джинсах.

Волочкова вперше показала обличчя коханого Олега
Волочкова вперше показала обличчя коханого Олега

Балерина заявила, що у них не було завдання приховувати стосунки, вони їх просто не афішували.

“Дев’ять з половиною місяців мене пов’язують відносини з прекрасним чоловіком. Ми з Олегом стільки раз лаялися, розлучалися і знову з’єднувалися. Я людина складна, зі мною життя як на вулкані. Ще ж треба мою творчість терпіти, а Олегу вона не подобається “, – зізналася балерина.

У відповідь на це чоловік просто сказав, що не фанат балету, а саму Анастасію описав як дорослу жінку, яка поводиться як дитина. Олег зізнався, що він абсолютно не медійний чоловік і далеко не олігарх. Схоже підозри публіки про те, що Олег – черговий альфонс в житті Волочкової мають місце бути.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.