Найуспішніша пісня кінця “дев’яностих”: “Иванушки International” – “Тополиний пух” (Відео)

Для молоді та старшого покоління пісня "Тополиний пух", випущена "Иванушками" в 1998 році, стала головним літнім хітом ще на багато років.

Сьогодні ця пісня і її різноманітні кавери продовжують грати на клубних дискотеках. Так в чому ж феномен звичайної пісні нічим не примітною групи? Чому інші композиції швидко забуваються, а ця хайп ить вже більше двох десятків років?

Для початку рекомендуємо подивитися шикарний кліп групи “Иванушки International”, який вони зняли на пісню “Тополиний пух”. Попереджаємо, ностальгії не уникнути!

Для початку, слід згадати історію групи. Як сказано в одному з автобіографічних інтерв’ю музичного колективу, березень 1998 рік стає знаменним для історії групи “Иванушки International ”

Тоді творчий колектив залишає Ігор Сорін. Він вирішує зайнятися сольною кар’єрою, але у вересні його життя обривається.

Для шанувальників, та й для тих людей, які працювали з бойз-бендом, це стало справжньою трагедією. До сих пір про Ігоря пам’ятають, люблять, слухають його пісні. З того моменту місце в групі займає не менш талановитий Олег Яковлєв. Його дебют відбувся в кліпі “Лялька “.

У цьому ж році виходить гучний хіт “Тополиний пух”. Він став справжнім гімном літа

Пізніше “рудий з Иванушек “, він же Андрій Григор’єв-Аполлонов пояснив свою думку на рахунок того, звідки ж така популярність:

Андрій Григор'єв-Аполлонов
Андрій Григор’єв-Аполлонов

“Є п’ять компонентів, це все-таки наш талант, не будемо зараз вже прибіднятися, але ми талановиті досить хлопці. Це, по-друге, харизма. Безособистісному і безликі, звичайно, нікому не цікаві. Третє, це знову ж пісня. це, мабуть, головне, мати пісню, яку полюбить народ. Четверте – це дике працьовитість, тобто ми во, прям, оремо, орали і буде орати. Але і п’яте найголовніше, це просто фортуна, елементарна удача”.

Признавайтесь, ви теж наспівуєте цю пісню щороку, коли на вулиці починає літати тополиний пух?

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.