Екс-віагрянка Надя Мейхер розповіла про своє ставлення до уколів краси

Не секрет, що Надія Мейхер - одна з найбажаніших і красивих жінок України. За нею стежать чоловіки ще з тих часів, як вона співала в групі "Віа Гра".

Час йде, а співачка не старіє. Навпаки, з роками вона стає тільки краще і красивіше. Так в чому ж її секрет?

Багато фанатів припускають, що вона просто регулярно ходить до пластичних хірургів, хоча сама Надія Мейхер дану інформацію заперечує, посилаючись на те, що вона – прихильник природної краси. А якщо процес старіння неминучий, то прийняти його потрібно гідно.

Вперше за довгий час Мейхер-Грановська прокоментувала своє ставлення до процедур по штучному відновленню молодості

“Багато з Вас знають, що я скептично ставлюся до так званим в народі ” уколів краси “, і вже тим більше до пластичної хірургії (якщо тільки остання єдино необхідна інстанція). Але я ВПЕВНЕНА, що багато хто з нас в вище перерахованому не потребують. Але це не означає, що я за собою не доглядаю “, – написала співачка і актриса.

“І перш ніж радити щось, спочатку проходжу курс, і якщо бачу результат, сміливо можу ділитися. Так Ось, прошу любити і жалувати – hydrafacials. Результат я побачила вже починаючи з першої процедури.
ХТОСЬ з Вас, ДІВЧАТА, пробував ??? Що скажете??? Догляд включає в себе: очищення, лікування та інтенсивне зволоження за допомогою запатентованих сироваток, а також оновлення шкіри, завдяки дбайливого ексфоліації “, – написала Надія Мейхер.

Таким чином, фанати змогли зробити висновок, що зірка української естради до пластичних хірургів не ходить, але все ж відвідує процедури, щоб у кадрі виглядати молодо і ефектно.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.